reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Niewiele tutaj pisałam, ale regularnie Was czytałam... Śmierć Kasiulki strasznie boli, szczególnie, że zostawiła na świecie 2 małe córeczki:-(...
Za każdym razem kiedy tutaj wchodzę łzy same cisną się do oczu... Nie jestem sobie w stanie wyobrazić co przeżywa rodzina i tak strasznie żal dziewczynek, bo jak takim małym dzieciom wytłumaczyć, że mamy już nie ma... nie wróci jutro ani pojutrze ani nigdy... :(((((((((((

reklama
Niewiem co napisac.... :-(

Kasiulka- na zawsze pozostaniesz w naszych sercach
[*]
o 12 zapalę swiatełko, choc na dworze dzis piekne sloneczko rozjasnijmy jej droge do nieba.....
[*]
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kasiulka na zawsze pozostanie w naszych sercach i pamięci
[*]
[*]
Nie mogę sobie znaleźć miejsca od rana, nie da sie powstrzymać łez...

witajcie .tez sie dzisiaj popłakałam jak przeczytałam posty sciagniete przez Anie :( szczerze to myslałam,ze wyjdzie z tej choroby :-:)-(

Kochane, 12 juz blisko.... Sercem będę z Kasia, choć daleko i w pracy.

Juz pisałam na FB ale powiem jeszcze raz: wielkie dzięki za Wasza pracę nad poetami Kasi, dziewczyny. Niestety nie mogę w ten sposób pomóc z braku czasu, ale gdyby coś jeszcze było potrzebne - dawajcie znać. Jesteście niesamowite.

Spotkanie ? Byłoby super... Może w Poznaniu, żeby iść wspólnie Kasi światełko zapalić?

Kochane, 12 juz blisko.... Sercem będę z Kasia, choć daleko i w pracy.

Juz pisałam na FB ale powiem jeszcze raz: wielkie dzięki za Wasza pracę nad poetami Kasi, dziewczyny. Niestety nie mogę w ten sposób pomóc z braku czasu, ale gdyby coś jeszcze było potrzebne - dawajcie znać. Jesteście niesamowite.

Spotkanie ? Byłoby super... Może w Poznaniu, żeby iść wspólnie Kasi światełko zapalić?

Edit : 10.30 msza... I tak myślami jestem daleko od pracy...

Ja też wierzylam, że Kasi sie uda :-(. Muszę wyjść na spacer bo sie przy biurku rozklejam :'(

reklama
(*) u nas pada i pochmurnie...łapie przez to doła...Spotkanie bylo by super sprawą,tylko na spokojnie,jak ochłoniemy po pożegnaniu Kasiulki trzeba będzie przemyśleć gdzie i w jakim terminie...żeby raczej w środku kraju,bo wiadomo ze są dziewczyny z całej pl...Dla mnie Poznań to niestety drugi koniec polski....

Do góry