reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jaaaaacie ja myślałam,że tu już wszystko wiadomo a tu cisza! KORIANDER! JAKIEŚ NEWSY???

Nadika - co najmniej 5 dni musisz dać mu ten antybiotyk! 5 dni to standard i koniecznie probiotyk do tego!

reklama
Ja znowu bym odstawiła antybiotyk, tym bardziej że nie trafiony. Możesz też zastanowić się nad zmianą pediatry.

Trzymam kciuki z rozpakowującą się :-)

Mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył, Zapytał się mnie jak sądzę, czy dziadkowie pokochali by adoptowanego wnuka. Kiedyś się zastanawialiśmy nad adopcją a teraz po moim poronieniu widzę że mój znów nad tym myśli. Jakoś nigdy o tym nie myślałam z perspektywy dziadków. Chyba ciężko by im było pokochać :-(

Jestem jestem..:dry: niestety nie bylo wywolywania, bo mam ostre zapalenie zatok i oskrzeli i musze podleczyc antybiotykiem. Po dzisiejszym usg wychodzi na to ze nie ma co panikowac, lozysko jeszcze w bardzo dobrym stanie, mała wygląda jak pączek w maśle :-D Taki sam pyszczuś pyzaty ma jak Lila
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
a ja mam nabrać sił i jak samo nie ruszy to za 3-4 dni damy czadu :sorry2: Dziękuje za kciuki proszę jeszcze nie puszczajcie!!!! :***

Nadika
ostatnio chyba tez sie skarżylas ze wam ten lekarz czesto antybiotyki przepisuje, moze poszukajcie innego pediatry..a co do choroby to pamietaj ze czasami wysypka moze byc wlasnie po antybiotyku- moze jednak dociągnij te 5 dni, choć wiem ze nie jest latwo jak czlowiek tego swinstwa chcialby uniknąc..Ja teraz tez przezywałam męki "brać czy nie brać" ale już drugi tydzień się cholerstwo ciągnie i dla dziecka to na pewno też nie obojętne. Zdrówka!

emalia co u ciebie, jak sie czujesz, jakies wiesci powizytowe?

milusia niech twoja jeszcze posiedzi to sobie chociaz w swięta poużywasz :-)

koriander- bidulka, to się porobiło, malutka czeka aż mama wyzdrowieje i będzie pełna sił :-) trzymam kciuki, co chwilkę zaglądam czy są jakieś wieści :-)

Ja z moimi Stworkami w domku. Łukasz miał w nocy gorączkę o 16 idziemy do pediatry. Sylwię też zostawiłam w domku, niech połobuzuje trochę znerwicowanej mamie :-D:-D

Kasiulka jak się czujesz??? co u Ciebie i Dziewczyn??

Gosiu co u Ciebie, jak alergia Michałka?

namawiam pozostałe Dziewczyny, piszcie co słychać, jak Dzieciaczki w przedszkolu?????

koriander- bidulka, to się porobiło, malutka czeka aż mama wyzdrowieje i będzie pełna sił :-) trzymam kciuki, co chwilkę zaglądam czy są jakieś wieści :-)

Ja z moimi Stworkami w domku. Łukasz miał w nocy gorączkę o 16 idziemy do pediatry. Sylwię też zostawiłam w domku, niech połobuzuje trochę znerwicowanej mamie :-D:-D

Kasiulka jak się czujesz??? co u Ciebie i Dziewczyn??

Gosiu co u Ciebie, jak alergia Michałka?

namawiam pozostałe Dziewczyny, piszcie co słychać, jak Dzieciaczki w przedszkolu?????

Zyraffka tylko jak to zrobić jak doba taka krótka
jak dzieciaczki? Gorączka poszła precz?

Koriander hop hop jestes jeszcze a może córcia postanowiła zrobić prezent mikołajkowy??

a u nas mikołajkowo na całego, w poniedziałek dzieciaki miały wyjazd z przedszkola do wioski Św.Mikołaja w Zatorlandzie, oczywiście prezenty od nas tzn Tego "prawdziwego mikołaja", dziś znów jakiś ma odwiedzić ich w przedszkolu ech sporo tego ale jaka ich radość.... zachwytom nie ma końca a w weekend robimy jeszcze rundkę po dziadkach :-D:-D

a jak u Was? Wszystkie były grzeczne i dostały prezenty? bo o dzieciaki nawet nie pytam bo one zawsze są mega grzeczne;-):-)

hejka
U nas tez dzieciaki dostaly prezenty, a Daniel nawet do 15 ma wciaz impreze mikolajkowa, takze zaraz po niego ide i zobacze co tam dostali :-) hehe
Dzieci baaa "grzeczne: jak zawsze, :-D

A tk pozatym to wieje, sypie snieg... :p az sie nie chce ruszac z domu nigdzie :confused:

reklama
Do góry