reklama
Ja znowu bym odstawiła antybiotyk, tym bardziej że nie trafiony. Możesz też zastanowić się nad zmianą pediatry.
Trzymam kciuki z rozpakowującą się :-)
Mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył, Zapytał się mnie jak sądzę, czy dziadkowie pokochali by adoptowanego wnuka. Kiedyś się zastanawialiśmy nad adopcją a teraz po moim poronieniu widzę że mój znów nad tym myśli. Jakoś nigdy o tym nie myślałam z perspektywy dziadków. Chyba ciężko by im było pokochać :-(
Trzymam kciuki z rozpakowującą się :-)
Mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył, Zapytał się mnie jak sądzę, czy dziadkowie pokochali by adoptowanego wnuka. Kiedyś się zastanawialiśmy nad adopcją a teraz po moim poronieniu widzę że mój znów nad tym myśli. Jakoś nigdy o tym nie myślałam z perspektywy dziadków. Chyba ciężko by im było pokochać :-(
koriander
Fanka BB :)
Jestem jestem.. niestety nie bylo wywolywania, bo mam ostre zapalenie zatok i oskrzeli i musze podleczyc antybiotykiem. Po dzisiejszym usg wychodzi na to ze nie ma co panikowac, lozysko jeszcze w bardzo dobrym stanie, mała wygląda jak pączek w maśle Taki sam pyszczuś pyzaty ma jak Lila
a ja mam nabrać sił i jak samo nie ruszy to za 3-4 dni damy czadu Dziękuje za kciuki proszę jeszcze nie puszczajcie!!!! :***
Nadika ostatnio chyba tez sie skarżylas ze wam ten lekarz czesto antybiotyki przepisuje, moze poszukajcie innego pediatry..a co do choroby to pamietaj ze czasami wysypka moze byc wlasnie po antybiotyku- moze jednak dociągnij te 5 dni, choć wiem ze nie jest latwo jak czlowiek tego swinstwa chcialby uniknąc..Ja teraz tez przezywałam męki "brać czy nie brać" ale już drugi tydzień się cholerstwo ciągnie i dla dziecka to na pewno też nie obojętne. Zdrówka!
emalia co u ciebie, jak sie czujesz, jakies wiesci powizytowe?
milusia niech twoja jeszcze posiedzi to sobie chociaz w swięta poużywasz :-)
Nadika ostatnio chyba tez sie skarżylas ze wam ten lekarz czesto antybiotyki przepisuje, moze poszukajcie innego pediatry..a co do choroby to pamietaj ze czasami wysypka moze byc wlasnie po antybiotyku- moze jednak dociągnij te 5 dni, choć wiem ze nie jest latwo jak czlowiek tego swinstwa chcialby uniknąc..Ja teraz tez przezywałam męki "brać czy nie brać" ale już drugi tydzień się cholerstwo ciągnie i dla dziecka to na pewno też nie obojętne. Zdrówka!
emalia co u ciebie, jak sie czujesz, jakies wiesci powizytowe?
milusia niech twoja jeszcze posiedzi to sobie chociaz w swięta poużywasz :-)
Kasiek1983
Koriander - nadal trzymamy kciuki!!! bidulko się rozchorowałaś... opoczywaj ile możesz!!! może "Pyza" chce Wam prezent na Milkołaja zrobić ;-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
koriander- bidulka, to się porobiło, malutka czeka aż mama wyzdrowieje i będzie pełna sił :-) trzymam kciuki, co chwilkę zaglądam czy są jakieś wieści :-)
Ja z moimi Stworkami w domku. Łukasz miał w nocy gorączkę o 16 idziemy do pediatry. Sylwię też zostawiłam w domku, niech połobuzuje trochę znerwicowanej mamie
Kasiulka jak się czujesz??? co u Ciebie i Dziewczyn??
Gosiu co u Ciebie, jak alergia Michałka?
namawiam pozostałe Dziewczyny, piszcie co słychać, jak Dzieciaczki w przedszkolu?????
Ja z moimi Stworkami w domku. Łukasz miał w nocy gorączkę o 16 idziemy do pediatry. Sylwię też zostawiłam w domku, niech połobuzuje trochę znerwicowanej mamie
namawiam pozostałe Dziewczyny, piszcie co słychać, jak Dzieciaczki w przedszkolu?????
koriander- bidulka, to się porobiło, malutka czeka aż mama wyzdrowieje i będzie pełna sił :-) trzymam kciuki, co chwilkę zaglądam czy są jakieś wieści :-)
Zyraffka tylko jak to zrobić jak doba taka krótka
jak dzieciaczki? Gorączka poszła precz?
Koriander hop hop jestes jeszcze a może córcia postanowiła zrobić prezent mikołajkowy??
a u nas mikołajkowo na całego, w poniedziałek dzieciaki miały wyjazd z przedszkola do wioski Św.Mikołaja w Zatorlandzie, oczywiście prezenty od nas tzn Tego "prawdziwego mikołaja", dziś znów jakiś ma odwiedzić ich w przedszkolu ech sporo tego ale jaka ich radość.... zachwytom nie ma końca a w weekend robimy jeszcze rundkę po dziadkach
a jak u Was? Wszystkie były grzeczne i dostały prezenty? bo o dzieciaki nawet nie pytam bo one zawsze są mega grzeczne;-):-)
Liza
hejka
U nas tez dzieciaki dostaly prezenty, a Daniel nawet do 15 ma wciaz impreze mikolajkowa, takze zaraz po niego ide i zobacze co tam dostali :-) hehe
Dzieci baaa "grzeczne: jak zawsze,
A tk pozatym to wieje, sypie snieg... az sie nie chce ruszac z domu nigdzie
U nas tez dzieciaki dostaly prezenty, a Daniel nawet do 15 ma wciaz impreze mikolajkowa, takze zaraz po niego ide i zobacze co tam dostali :-) hehe
Dzieci baaa "grzeczne: jak zawsze,
A tk pozatym to wieje, sypie snieg... az sie nie chce ruszac z domu nigdzie
reklama
Liza
koriander GRATKIIIIIIIIIIIIIIIII