reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czesc Wam moje drogie BBmamuski :)

długo mnie nie było jakos weny brak a jak nie musze to staram się nie wlaczac komputera zresztą ostatnio padl nam stary laptop. Dzis kupiliśmy nowy na razie ciężko mi go opanować a raczej nowego windowsa..... U nas po staremu chłopcy rosna rozrabiają i ogolnie wakacje !!!

Mam nadzieje ze u Was podobny spokoj i sielanka jak u mnie, powoli zaczynam ogarniać wyprawki szkolne i przedszkolne, tyle ze nie wiem jak z przedszkolem bo kiedyś każdy kupowal sam i oddawal do przedszkola a w ostatnim roku była skladka , nie wiem czy się przyjela a w Biedronce akurat sa przybory wiem ze potem zaplace więcej...

reklama
Mojemu smykowi do śpiewania daleko :-) może poza "lalalala", na razie gada po swojemu :-) Ostatnio chce żebym mu czytała angielskie bajki (dostał od cioci) więc mu czytam moim bardzo kulawym angielskim :-D Co do przedszkola to też nie wiemy jak z wyprawką ale jeszcze musimy czekać bo akurat urlop mają.
Już się nie mogę doczekać piątku, obiecują że będzie tylko 28 stopni, gdzie określenie "tylko" mnie śmieszy :-)

Lenka to zależy od przedszkola
u nas sami kupujemy: chusteczki nawilżane, pudełko chusteczek higienicznych, papier toaletowy, szczoteczka + pasta do zębów, mały ręcznik, mydło w płynie, mały płyn do naczyń, pantofle na jasnej podeszwie, strój gimnastyczny ( podkoszulek + spodenki), dodatkowo najmłodsza grupa - dzieci które śpią pościel + piżamka.

na przybory takie jak kredki, farby, bloki etc jest składka i wszystkie dzieci mają takie same

szkoda, że jeszcze domestosu i płynu do mycia podłogi nie kazali

szkoda, że jeszcze domestosu i płynu do mycia podłogi nie kazali

na szczęście nie, ale to co my kupujemy to i tak jest mało ( chyba taki standard)
z tego co wiem w innych okolicznych przedszkolach jest tego więcej, a u szwagierki w przedszkolu dostają listę produktów konkretnych firm co dla mnie jest już przesadą

Trzymajcie kciuki dziewczyny dziś zaczynam ćwiczenia z Chodakowską mam na kompie parę jej treningów :-)
Dalej będziemy się starać o malucha ale pułki niema dwóch kresek to trochę wycisku nie zaszkodzi a tylko pomoże :-)
Oby mi zapału starczyło :-)

tak, efekty są, gdybym tylko jeszcze potrafiła odstawić słodycze, to by było jeszcze lepiej, w pierwszy miesiąc ćwiczyłam 5 razy w tyg, przez kolejne 2 m-ce 2-3 dni, w czwartym miesiącu 4-5 dni i teraz leci 5 miesiąc.
Mam 9 cm mniej w brzuchu, a łącznie razem z innymi wymiarami straciłam 25 cm
Najczęsciej ćwiczyłam Skalpel, czasami Killera, Turbo Spalanie, Szok Trening a teraz na tapecie Skalpel II

Na początku było cięzko, brak kondycji, zakwasy:laugh2:

tak, efekty są, gdybym tylko jeszcze potrafiła odstawić słodycze, to by było jeszcze lepiej, w pierwszy miesiąc ćwiczyłam 5 razy w tyg, przez kolejne 2 m-ce 2-3 dni, w czwartym miesiącu 4-5 dni i teraz leci 5 miesiąc.
Mam 9 cm mniej w brzuchu, a łącznie razem z innymi wymiarami straciłam 25 cm
Najczęsciej ćwiczyłam Skalpel, czasami Killera, Turbo Spalanie, Szok Trening a teraz na tapecie Skalpel II
Na początku było cięzko, brak kondycji, zakwasy:laugh2:

Który daje najszybsze efekty?? Chce ćwiczyć codziennie ale nie wiem na ile mi motywacji wystarczy, no i ile będą trwać nasze starania o dzidziusia :-)

reklama
Który daje najszybsze efekty?? Chce ćwiczyć codziennie ale nie wiem na ile mi motywacji wystarczy, no i ile będą trwać nasze starania o dzidziusia :-)

na modelowanie sylwetki dobry jest Skalpel, na spalanie tłuszczu Killer i Turbo Spalanie. Z tym ze te 2 ostanie to hardcory i nie polecam na początek, hihi :-) chyba ze wczesniej juz cwiczylas bądź byłas aktywna

Skalpel bardziej statyczny

aa i podobno powinno sie cwiczyć max 6 razy w tyg, zeby jeden dzien dać odpoczynek mięśniom

Do góry