reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfecta - kciuki zaciśnięte &&&!!! ale to ekscytujące!!! czekamy na wieści kochana!!! życzę bezbolesnego porodu!!! (jeśli taki istnieje) :rofl2:

Perciu trzymaj się,,czekamy na Zosie:tak:

Nie dana mi jest nudna zwyczajna i beztroska ciąża:-(zaraz jade na pogotowie bo tak twardnieje mi brzuch i mam takie skurcze jak przed porodem,a to dopiero 5tydzień...aż płakać mi się chce...

Milusia - może to nic takiego? ja już kompletnie nie pamiętam jak to jest jak się jest w ciąży, ale wydaje mi się że miałam na początku takie skurcze jak przed okresem... więc nie martw się na zapas... trzymam kciuki za Zosię!!! :*

Milusia - może to nic takiego? ja już kompletnie nie pamiętam jak to jest jak się jest w ciąży, ale wydaje mi się że miałam na początku takie skurcze jak przed okresem... więc nie martw się na zapas... trzymam kciuki za Zosię!!! :*
to nie są skurcze jak przed okresem:no: to raczej jak skurcze jakie miałam za każdym razem jak trafiałam w ciąży z bliźniakami na oddział...
edit.
zadzwoniłam do mojego gina prywatnie na kom.i mówi żeby nic z tym nie robić jak to dopiero 5tc...:baffled: co najwyżej nospę...(która nic mi nie pomaga....!) i leżeć...na pewno z bliźniakami to ja się należę...aż dostanę odleżyn...

Ostatnia edycja:
perfecta ale mi sie cisnienie podnioso jak przeczytalam Twoj post!!!!!!!!!!!!!!!!
trzymam kciuki z calej sily! oby bylo szybko i zebys bardzo nie cierpiala, ah Zosia zaraz bedzie na swiecie, a moze juz jest.......
milusia 3mam kciuki! bedzie dobrze, musi byc.........

rety! teraz moja kolej, ale wpadlam w panike.......

reklama
Do góry