Kasiek1983
Fanka BB :)
Lena - a masz jakiegoś linka na taki nocniczek który macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee nie wszyscy, my nadal w pampku i nie robie tragedii, tez wszystko czai, wie do czego jest toaleta i nocnik, bierze ksiazeczki, zabawki, wlanczamy bajki ale i tak robi w pielucheCześć. Dziewczynki please powiedzcie mi jak mam się zabrać za odpieluchowanie... moje dziecko jest bardzo mądre ale jeśli chodzi o siku i kupkę to on nie wie chyba o co chodzi!!! cały dzień siedzi no nocniku i nic, wstanie za chwile leci z płaczem że zrobił siku... czy Wy też normalnie ubierałyście dzieci i cały czas wszystko przebierałyście bo mokre? nie mam siły na to... już mi normalnie wstyd że młody nadal w pampku, przecież rówieśnicy już bez... tragedia...
Hej dziewczyny, jakiś wisielczy humor mnie dopadł.. tak piszecie o wizytach badaniach i serduszkach, ja mam wizytę dopiero 31.X, do tego czasu nawet nie będe wiedziała czy wszystko jest w porządku..do tego nie mam absolutnie zadnych objawów nawet piersi mnie juz nie bolą..w poprzedniej ciąży mdliło mnie już na tym etapie masakrycznie