reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć
piękna pogoda dzisiaj u nas. Ubrałyśmy się grubo na spacerek a tu po 15 minutach zrobiło się cieplutko

Dzisiaj z Sylwią idziemy do jej narzeczonego w odwiedzinki:-) do koleżanki z pracy. Miała urodzić tydzień temu a urodziła wcześniaczka 4 dni przede mną :-( ale już jest wszystko dobrze, malutki zdrowy i silny chłopak.

Dziewczyny jaką chustę tkaną polecacie?? chcę kupić dla Sylwi ale nie wiem jaką, miałam poczytać jakieś forum chustowe ale mi się nie chce:zawstydzona/y:

reklama
Witam po dłuższej przerwie wchodze a tu takie straszne wiadomości:no:

kasiulka-trzymam mocno kciuki napewno będzie dobrze:tak:
emali-współczuje :-(

A u nas po staremu atmosfera też niezbyt wesoła w piątek mieliśmy pogrzeb siostry byłego męża kiedyś się przyjażniłyśmy pojechała z synem na wakacje do Rzymu i tam dostała wylewu i zmarła masakra miała47 lat:no:

Ania Wołów i okolice nie ma tam nawet psiaków a ja byłam w Brzeziu:)Wczoraj to się uśmiałam bo moja kuzynka przepędzała Wrocławiaków, ale wydygani polewka jak nic;)

U mnie psiaki są ale tylko psiaki ... :crazy:

Witajcie dziewczyny,

U mnie jakoś tam... niezbyt dobrze to znoszę psychicznie. :-(

Mam nadzieję, że jutro zadzwonią ze szpitala i powiedzą kiedy operacja.

Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia z Mają, z Hanią nie dało rady bo ma focha i ryczy :-p

Zobacz załącznik 499815Zobacz załącznik 499816Zobacz załącznik 499817Zobacz załącznik 499818

Kasiulka musisz "to" przezwyciężyć i psychicznie musisz być silna...trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze...

Śliczna jesteś :)

Witam:)

Mimi no ja juz wole szybciej miec:) choc Ameli teraz buty musialam wymieniac po 3 miesiacach:szok::szok: wiec kupie troszke z zapasem:) My mamy nastepujace problemy: wysoki przegub bucik wyprofilowany, i musza byc sztywne bo koslawi stopki;/ a pozniej mamy problemy z rozmiarowka;/

Ja też zawsze mam problem z kupieniem Młodemu butów bo szukam ze skóry miękką podeszwą i żeby dobrze piętkę trzymały a takie trudno znaleźć. Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiłam małemu zwykłe adidaski i jesienną kurteczkę :)

Kasiulka super wygladasz:)
Milusia chyba dalej szaleje:-)
Czy u Was też tak zimno:-(brrrrrr

A u nas i wczoraj i dzisiaj piekne słoneczko ... chcesz troszkę? :)

A u nas po staremu atmosfera też niezbyt wesoła w piątek mieliśmy pogrzeb siostry byłego męża kiedyś się przyjażniłyśmy pojechała z synem na wakacje do Rzymu i tam dostała wylewu i zmarła masakra miała47 lat:no:

Współczuję ....

U mnie psiaki są ale tylko psiaki ... :crazy:

Kasiulka musisz "to" przezwyciężyć i psychicznie musisz być silna...trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze...

Śliczna jesteś :)

Ja też zawsze mam problem z kupieniem Młodemu butów bo szukam ze skóry miękką podeszwą i żeby dobrze piętkę trzymały a takie trudno znaleźć. Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiłam małemu zwykłe adidaski i jesienną kurteczkę :)

A u nas i wczoraj i dzisiaj piekne słoneczko ... chcesz troszkę? :)

Współczuję ....

Mimi u nas dzisiaj nawet słonko było ale możesz da mi jeszcze:-Dsłonka nigdy za wiele:):-D
A ja nasmażyłam kani i zjadła z przyjaciółką, która była na kawce z bobaskiem:tak:

współczuję :-(

reklama
Do góry