reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

milusia juz jest męzatką;) pewnie szaleje na weselu, niedługo oczepiny, Milusiu mysle o Tobie dzis caly dzien, jechalam dzis na trasie lódz-lublin i mijalismy chyba z 5 mlodych par, fajnie, az mi sie moj slub przypomnial, a to juz ponad 4 lata minely;) wszytskiego najlepszego dla Was kochani, niech szczescie Wam sprzyja, czekamy teraz na fotki ze ślubu i wkrótce Waszą córeczke;)))))))))
gosiagro tomografia we wtorek o 14, juz chce miec to za soba...........

buziaki dla wszytskich czerwcóweczek, milego weekendu babeczki;)

reklama
milusia- pewnie szalejesz na poprawinach:) wszystkiego najcudowniejszego na nowej drodze życia!!!

julia- mam nadzieję, ze dzisiaj masz lepsze myśli :)
moje dziecko jeszcze w sandałach :eek: jutro kupimy buciki a kozaczki to już jak będzie czas na nie, nie wiadomo czy noga nie urośnie

mamakubulki- będę trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze!

Wczorajsza wizyta dziadków bardzo udana, szkoda, ze tak krótko.
Śliczna pogoda dzisiaj, już spacerek zaliczyliśmy.
przed chwilą wyjęłam z piekarnika czekoladowe muffinki z malinami- zapach niesamowity- www.muffinkoweniebo.blox.pl

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,

U mnie jakoś tam... niezbyt dobrze to znoszę psychicznie. :-(

Mam nadzieję, że jutro zadzwonią ze szpitala i powiedzą kiedy operacja.

Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia z Mają, z Hanią nie dało rady bo ma focha i ryczy :-p

DSCN6950.jpgDSCN6949.jpgDSCN6951.jpgDSCN6955.jpg

kasiulka- świetnie wyglądasz. Niezły foszek Hani:-D u nas to codzienność niestety. Jaka majeczka już duża. Moje stwory małe śpią ale pewnie lada chwila będzie pobudka.

Oby jutro powiedzieli kiedy Cię zoperują, najgorsze chyba takie czekanie

No to jeszcze Hania - łobuziara :-)

Zobacz załącznik 499822

Te włosy Hani są suppppeeeeerrr.... moja będzie miała takie chyba na 18-tke:)))
Kasiulka a ty wyglądasz świetnie, mam nadzieję że jutro powiedzą że operacja będzie na dniach...w końcu trzeba jak najszybciej pozbyć się tego pasażera na gapę

zyrafka - widzę twój blog pierwszy raz i chyba jutro coś upiekę:) Ślicznie smakowite te twoje dzieła,mniammmmmmm

Witam:)

Mimi no ja juz wole szybciej miec:) choc Ameli teraz buty musialam wymieniac po 3 miesiacach:szok::szok: wiec kupie troszke z zapasem:) My mamy nastepujace problemy: wysoki przegub bucik wyprofilowany, i musza byc sztywne bo koslawi stopki;/ a pozniej mamy problemy z rozmiarowka;/

Zyrraffko tak dzis zdecydowanie lepszy dzien:) bylismy na zakupach w koncu na jesien buciki zakupione i kalosze tez:) za 2 tyg.jedziemy po zimowe...

Kasiulka mam nadzieje ze szybko zadzwonia zebys dodatkowego stresu nie miala...piekne jestescie:) a Hani wlosy sa przepiekne:) zreszta od zawsze ci to pisze!

Mamo kubulki
trzymam kciuki! i czekamy na wiescie!

Milusia mam nadzieje ze dlugo niebedziesz trzymac nas w nie wiedzy na temat twojego pieknego dnia:) mam nadzieje ze byl piekny i szalony:) czekam na relacje fotograficzna!:)

reklama
Do góry