reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kochane moje dziewczyny!!!!!!!!!!
co tu sie ostatnio dzieje? wczoraj doczytalam na fb o emalii kochana, trzymaj sie dzielnie!!!!!!! bardzo mi przykro.........

kasiulko kochana wiesz jaki charakter ma ten guz? chodzi o badanie hist-pat, bo to ważniejsze niz rozmiar? musi byc dobrze, nie ma innej opcji!!!!!!!!!!!! niech moc bedzie z Toba! kazda z nas mysli o Tobie, pomodle sie za Twoje zdrowie, głowa do góry!

milusia
juz tylko kilka dni, nie moge sie doczekac fotek, zdrówka dla Was i chłopaków, oby sie wszystko udało tak jak sobie wymarzyłas!
zyrafka wszystkiego najlepszego dla sylwuni, ale czas szybko biegnie;)
mimi. witaj, pisz z nami jak najwiecej!!!!!!!!!

Kubus zdrowy, ale ja sie czuje nienajlepiej bóle głowy mam już od pol roku, a teraz jeszcze utraty przytomnosci, diagnozy nie ma, we wtorek bede miala tomografie komputerowa, wiec sie moze wyjasni, troche mnie to stresuje, a dzisiaj pogrzeb meza kolezanki 29 lat zostawiła małe dzieci: 5letnie i roczne, pękł jej tętniak, nie mogę przestac o tym myslec, podobno 10%ludzi ma tętniaki i to sie jeszcze zbiegło z moim badaniem, jestem kłebkiem nerwow grrr

milego dnia i oby forum stało sie szybciutko weselsze!!!!!!!!!!!!!!

Staram się pisać ale w tej sytuacji co jest u Was na forum to az nie wiem sama co pisać a i jeszcze za bardzo nie wiem jak się tutaj poruszać :)

Trzymam kciuki aby tomograf wyszedł dobrze ...

A ja poproszę dzisiaj o kciuki o 14:20
bo będę miała gastroskopię robioną :crazy:

reklama
mama kubulki mam nadzieję że tomograf Ci coś wyjaśni.
Bo ja w zeszłym tygodniu też miałam nieciekawą sytuację, w pracy zawroty głowy, nie mogłam chodzić, bo chociałam jak pijana, badania krwi OK, tomograf OK, teraz muszę zrobić jakieś badanie związane z błędnikiem.

A przede wszystkim trochę zluzowałam.... już tyle nie pracuję.

Jak znajdę kiedyś chwilę i będą ciekawsze okoliczności to wam coś napiszę więcej. Od września jestem uczniem szkoły gastronomicznej - w zawodzie kucharz:)

mamakubulki jejku straszne to co piszesz o tej młodej kobiecieco zostawiła 2 dzieci ;((
mam nadzieję że tomografia nic złego nie wykazała. Trzymam kciuki za Twoje zdrowie!!

mimi. kciuki zaciśnięte!

a u mnie też tak sobie, chyba za dużo się na necie naczytałam o skracającej się szyjce na moim etapie ciąży i tak bardzo się teraz boję o moje maleństwo, bo 2,5cm szyjka to bardzo krótka...
ja też prosze o kciuki i o modlitwę za moją ciążę bym ją donosiła i urodziła zdrowego synka!! proszę...
teraz staram sie jak najwiecej leżeć, żadnych porzadków w domu, tylko rano śniadania robię dla mnie i Natana, potem zabiera go teściowa na pól dnia, no i na obiady chodzę do teściowej a tak to prawie cały czas leżę.

Witam!

czytajac wasze Posty bardzo duzo z was prosi o kciuki!co to sie dzieje ze tak duzo osob dotyka krzywda..:( wiec z kazdej osobna gwarantuje moje Mega kciukasy!!!!! Bedzie dobrze kochane!

Mamo kubulki jestem ciekawa co jest nie tak ze tak mdlejesz..;/ daj znac i oczywiscie kciukiasy trzymamy:)&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasiulka juz wiesz cos kiedy operacja? oczywiscie trzymam kicuki za pomyslny przebieg operacji i wogole musi ci sie udac,niema innej opcji&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nadiko trzymam kciuki zeby na wizycie okazalo sie ze szyjka sie nie skraca i zeby te dni szybko lecialy do koncowki,kazdy jeden dzien jest wazny!&&&&&&&&&&&

Emalia trzymam kiciuki&&&&&& cokowiek to znaczy, mam nadzieje ze sama sie oczyscilas bo ja niestety musialam miec zabieg;(

Nadika - ja od połowy ciąży z Bartkiem miałam szyjkę 2,5cm i rozwarcie na 2,5 palca - brałam coś tam z magnezem i co? musiałam mieć cesarke bo wszystko staneło tak jak w ciąży i ani drgnęło przez 20godz... na pewno musisz się trochę martwić i uważać,oszczędzać się ale póki co nie panikuj!

mamakubulki jejku straszne to co piszesz o tej młodej kobiecieco zostawiła 2 dzieci ;((
mam nadzieję że tomografia nic złego nie wykazała. Trzymam kciuki za Twoje zdrowie!!

mimi. kciuki zaciśnięte!

a u mnie też tak sobie, chyba za dużo się na necie naczytałam o skracającej się szyjce na moim etapie ciąży i tak bardzo się teraz boję o moje maleństwo, bo 2,5cm szyjka to bardzo krótka...
ja też prosze o kciuki i o modlitwę za moją ciążę bym ją donosiła i urodziła zdrowego synka!! proszę...
teraz staram sie jak najwiecej leżeć, żadnych porzadków w domu, tylko rano śniadania robię dla mnie i Natana, potem zabiera go teściowa na pól dnia, no i na obiady chodzę do teściowej a tak to prawie cały czas leżę.

Dziękuję za kciuki ... straszne badanie :-(
Prawie się udusiłam i już odlatywałam ... normalnie koszmar ale wyniki dobre a to najważniejsze ...

Hej.
Wpadam tylko z prośbą o kciuki. Na 14-tą mam wizytę u ginki. W sumie sama nie wiem za co te kciuki, chyba za to żeby było dobrze, cokolwiek to znaczy :-(

Trzymam zaciśnięte ...

reklama
Jestem. Dziękuje za kciukaski, bo jak zawsze pomogły ( jeżeli możmna na to wszystko patrzeć ,że i tak się dobrze skończyło)
Wygląda na to ,że poroniłam w niedzielę. Macica się ładnie oczyszcza i raczej zabiegu nie będzie. Dostałam profilaktycznie antybiotyk i Feminatal ,żeby szykować organizm. Ginka mocno wierzy ,że nastepnym razem nie powinno być problemów. Mam zrobić wyniki i betkę przed samą wizytą ,którą mam 1.10. a po wizycie będziemy myśleć o terminie staranek. Wstępnie po 2 @ , ale może będzie szybciej. Zobaczymy.

Mimi- dobrze ,że wyniki dobre.

Kasiu- cały czas jestem myślami przy Tobie serduszko. Bądz dzielna. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milusia- jak tam zdrówko? Powiem ,że Ci zazdroszczę tego wszystkie. Może kiedyś? Kto wie? Jak będzie mnie stać, na takie z pompą to jeszcze się zdecyduje.Życie pokarze.

Do góry