reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam

Mimi witamy w gronie:)

Nadiko musisz myslec pozytywnie! bedzie ok:) to super ze jest ktos obok ciebie..:)

Kasiulka czekamy na dobre wiesci i trzymamy kciuki! koniecznie dawaj znac o sobie:*

Milusia ale pech ale mam nadzieje ze szybko sie wykurujesz:)

reklama
Już jestem. Guz jest bardzo duży 4,5 cm na 4 cm

W przyszłym tygodniu będzie operacja, czekam za telefonem.

Na pewno był widoczny w czasie ciąży i porodu a już w ogóle w czasie cesarki

Zajmuje całą szyjkę macicy, dlatego się nie rozwierała, gdy rodziłam.

Mam doła... Ale mam też 70% szans na przeżycie. Mam nadzieję, ze to dużo

Czeka mnie bardzo ciężka operacja, po której będę miała problemy z przykurczami nóg itp

Czeka mnie bardzo ciężka operacja, po której będę miała problemy z przykurczami nóg itp

Trzymaj się Kasiu! 70% to dużo, a dobre nastawienie zwiększy jeszcze ten procent. Czeka Cię trudny czas, ale wierzę, że pokonasz tego dziada, masz dla kogo żyć! Mam nadzieję, że możesz liczyć na pomoc i wsparcie ze strony rodziny. Ja trzymam mocno kciuki za Ciebie!

No i zastanawia mnie dlaczego nikt ci nie powiedział? Nie chcieli cię stresować? Bo jeśli taki był powód to trochę słaby... Szkoda słów. Najważniejsze że już jest pełna diagnoza i ustalony termin operacji. Możesz się tylko cieszyć Kasiu że urodziłaś dwie śliczne dziewczynki przed chorobą. 70% to jest bardzo dużo a będzie jeszcze więcej bo siła twojej woli i chęć życia jest większa niż jakieś tam 70%!!!! A robili ci już inne badania? jakieś usg, markery itp? Wszyscy ci kibicujemy i nie ma innej opcji niż pełne wyzdrowienie!

Kasiulka w szoku jestem że nikt nic nie powiedział wcześniej... ale najważniejsze teraz że szybko go usuną
70 % to bardzo dużo a i nasza wiara w Ciebie i to że go pokonasz to dodatkowe %
trudny czas przed Toba ale wierzę ze dasz radę, pozytywne nastawienie może zdziałać cuda

MImi witaj i rozgość się w naszym gronie, uroczy ten Twój łobuziak

Nadika dobrze że ma Ci kto pomóc, leż i odpoczywaj, jeszcze zdążysz się namęczyć jak już będzisz miała maluszka po 2 stronie;-)

Emalia a jak Ty się miewasz?

Milusia odliczasz już godzinki? zdrówka dla wszystkich bo jak tak na swoim ślubie chorzy :no:

Kasiulka pomimo że jestem nowa to z całego serca Ci kibicuję i trzymam kciuki aby wszystko się powiodło .

Niezrozumiałe dla mnie jest to że lekarze tego nie zauważyli ... a jak zauważyli to dlaczego nie powiedzieli?

Trzymaj się kochana i walcz bo masz dla kogo ... nieustannie będę myślami z Tobą !!!

reklama
Kasiulka, ja też wierzę, że te 70 % to pewny sukces! Dodać po procencie za kciuki i modlitwy od każdej z nas i wyjdzie grubo ponad setka!!!!
Jestem z Tobą i Twoją rodziną! Będzie dobrze! Wytrwałości!

Do góry