reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

eagle 100 lat kochana!!!
ja kiedys myslalam ze zycie konczy sie po 30:-D a teraz drugie dziecko dopiero urodzilam

Lena Jas tez to mial, jedna noc wysoka goraczka, do tej pory nie wiem co to bylo

a ja niestety tak jak przewidzi8alam noc przy kibelku spedzilam, dzis doszla goraczka wiec nie wiem czy to zatrucie czy jelitowka, juz jest lepiej ale caly dzien na sucharach i czarnej herbacie

reklama
Lena jak gorączka będzie się utrzymywać to szukaj lekarza bo u nas właśnie gorączka tylko, i to była angina....a no i gardło boli więc dziecko nie chce często jeśc u mnie Krzysiek w pewnej chwili płakał przy przełykaniu serka.

KOCHANA EAGLE

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzy Ci Emilia...

Emalia82 czy dobrze zauwazylam ze ostatnio sie nieudzielasz? to przez ten ostatnie niedomowienie?
Bo wlasnie ostatni myslalam o tobie...

Eagle zdrowka zycze, spenienia marzen wszystkiego naj naj:*

Nie wiem czy uda mi się jeszcze wpaść więc już dzisiaj każdej z Was chce złożyć życzenia:-)

Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech tegoroczne Święta przyniosą wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie marzenia a Nowy Rok niech będzie najszczęśliwszym rokiem pod słońcem!
Wszystkiego najlepszego!

$
$$
$$$
$$$$
$$$$$$
$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$
II
II

Cześć!!! WPADAM TYLKO WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA, BO JUŻ NIE BĘDZIE OKAZJI...

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia,
Jest taka moc, co smutek w radość przemienia,
Jest taka siła, co spełnia marzenia...
To właśnie Magia Świąt Bożego Narodzenia.

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!! :tak: ŻYCZY KASIA I DAMIANEK

Czesc ja na chwilke tradycyjnie odezwe sie po swietach albo w trakcie jak tylko dorwe komputer a teraz pragne Wam przedswiatecznie powiedziec Wesołych Swiat

Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku 2012

Kochane to i ja Wam już dziś złoże życzenia!
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!