reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny, nie wyrabiam sie ze sprzataniem, normalnie padam na twarz, a moj maz jeszcze zapowiedzial, ze dzisiaj wigilia w pracy i idzie na impreze, a tak liczylam na jego pomoc grrr

czy ktoraś z Wam miala jakas pomoc do sprzatania albo sama poagała u kogos w domu? jak to wygląda, warto? co z rzeczami osobistymi? nie wiem czy bym sie w tym odnalazła, ale sama nie wyrabiam......

nie wiem czy to przez zblizajace swieta ale zrobililam sie strasznie sentymentalna, ciagle sie wzruszam i płacze, zupełnie jak wtedy, gdy byłam w ciąży eh

przyjde wieczorkiem
milego dnia;)

reklama
Kochana Eagle, z okazji Twych urodzin składam Ci
najpiękniejsze życzenia: zdrowia, szczęścia
i miłości oraz wiele wiele radości.
Niech każdy dzień Twego życia będzie tak wesoły, jak promienie słońca, a każda chwila przepełniona miłością. Na Twej twarzy niech zawsze gości uśmiech, a Twe serce będzie szczęśliwe.
Niech się spełnią Twoje najskrytsze marzenia i myśli oraz wszystkiego czego tylko zapragniesz.
Tego Ci dziś życzę i 100 lat krzyczę!

Zobacz załącznik 418799

Eagluniu Kochana!!!!

Niechaj los Tobie sprzyja,
niosąc powodzenie,
idź przez życie z dobrocią w sercu,
otoczona ludźmi, których kochasz,
silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia,
niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

hej Gaja ma goraczke:(

Kochana wysoka goraczka moze rowniez sie objawiac angina:( u nas tak bylo, zero kataru,zero kaszlu,prawie 40 C goraczki!!! Angina! antybiotyk musiala dostac, ostatnio w osrodku spotkalam znajoma z synkiem tez mowi ze tylko wysoka goraczka wiec pomyslalam o anginie i rzeczywiscie angina ropna...a moze to trzydniowka, my nigdy jej nieprzechodzlismy wiec niewiem...
Wiec moze idz gdzies prywatnie? no w sumie jeszcze jutro mozesz zapisac sie i isc na NFZ, dziecku niepowinni odmawiac..!!!

Biedna :-(

A Hania ma katar i znowu problemy z kupą :-(

KAsiu AMelia nigdy niemiala problemu z kupka dopuki w gosciach niedostala duzo czekolady!! przez dwa dni plakala jak miala robic...kumpela polecila rumianek i rzeczywiscie nastepna kupka byla bezbolesna!

Witajcie :-D

w Poznaniu nadal biało, może zostanie śnieg do Świąt :-)

Kasiu u nas juz topnieje...a mialam w planach po poludniu na sanki isc z Amelia....wiec raczej niebedzie w swieta;/

czesc dziewczyny, nie wyrabiam sie ze sprzataniem, normalnie padam na twarz, a moj maz jeszcze zapowiedzial, ze dzisiaj wigilia w pracy i idzie na impreze, a tak liczylam na jego pomoc grrr

czy ktoraś z Wam miala jakas pomoc do sprzatania albo sama poagała u kogos w domu? jak to wygląda, warto? co z rzeczami osobistymi? nie wiem czy bym sie w tym odnalazła, ale sama nie wyrabiam......

nie wiem czy to przez zblizajace swieta ale zrobililam sie strasznie sentymentalna, ciagle sie wzruszam i płacze, zupełnie jak wtedy, gdy byłam w ciąży eh

przyjde wieczorkiem
milego dnia;)

Kochana a moze jestes w ciazy?:)

Kochane moje najpiękniej jak potrafię dziękuje za życzenia nawet nie wiecie jak sie wzruszyłam ech....

o matko jak mi dziwnie, kiedyś wydawało mi sie ze ludzie w wieku 30 lat są już "potwornie starzy", a teraz... nie tak dawno świętowałam swoja 18 :-)

no nic trzeba zejść na ziemię:tak:

ja prawie dziś z kuchni nie wychodzę ale efekt taki że sałatka zrobiona,druga w trakcie, szarlotka już pięknie pachnie, ciasteczka się pieką, ciasto ptysiowe przygotowane.....

zaglądnę wieczorkiem to coś więcej popiszę

buziaki

reklama
2v97ncw.jpg

Hania pomagała mamie dzisiaj w kuchni - czytaj ukradła mi pokrywki od garów :-D

Do góry