reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Koriander:**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

reklama
Hej,
widzę, że dużo mamy chorowitków:-( wszystkim bez wyjątku życzę dużo zdrówka!!!

My dzisiaj złożyliśmy wniosek o paszport dla Majusi, wczesniej byliśmy u fotografa, ale jej nie przypadł do gustu i bidulka zapłakana na zdjęciu wyszła:sorry2:

Perfecta - jak się mata wodna spisuje, podoba się Jasiowi? Majusia swoją w weekend dostanie od chrzestnej:-)

koriander - jak tam brzuszki?? ja mam 12 dzień za sobą:cool2:

ewelinka - i co pokój skończony?

zyrraffka - jak męzowi remont idzie?

ewa -
[*]

gosiu mi jakos tak w kratke idzie :-) Ale ostatnio na wysokich obrotach jedziemy, trzeba mase rzeczy pozalatwiac wiec jakos korzystnie to wychodzi w ramach spalania :-D A zdjecie Majusi na pewno tak zle nie wyglada, bidulka kochana :sorry2:

zyraffka zdrowka niech ci szybko minie!
agast dla was tez zdrowka!

hej!

emalia, julia, Liza, milusia, olavip, gosiagro bardzo Wam dziękuję:tak:. Niewiem jak Becia się pozbiera po tej tragedii.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak::tak::tak:.

Gosia napewno Majeczka ślicznie wyszła:tak::tak::tak:.

Przepraszam ale niemam weny.

Spokojnej nocy!! Ja niedługo na dyżur lecę.

Ewa współczucia
[*]
Julia ja nie musze ćwiczyc na steperze talia Osa;)płaski brzuszek ...myślałam ze po ciąży bedzie tragedia;)
OlaVip dużo zdrówka dla Jagódki:)
Agast i dla Was moc energi i szybkiego wyjscia z chorób!

Witajcie, rzeczywiscie ostatnio cisza tutaj. My juz zdrowiejemy, mi zostało troszkę kaszlu Klara ma nadal katar dzis zrobił jej się taki zielony czyli jakaś bakteria posmarowałam jej na noc taką maścią co jakiś czas temu dostaliśmy na taki katar właśnie. U nas dopiero wczoraj był Mikołaj i dziś. Klara dostała matę wodną i Lego Duplo, mata super ciągle maluje, lego też fajne szczególnie do rzucania klockami:eek: Jutro też podobno ma być mikołaj:confused: Ja jestem na etapie szukania prezentów.
Ewa-
[*]
[*] dla koleżanki, straszna tragedia
Agast-no zdrowiejcie zdrowiejscie;-)

Zdrówka dla chorowitków;-)
Gosiagro-Majusia na pewno będzie zadowolona z maty, co do brzuszków to ja się ostatnio z Klarą bawiłam że ona siedziała mi na nogach a ja brzuszki robiłam-efekt takie zakwasy że ledwo się ruszam:eek: Pochwal się zdjęciem Majusi;-)
Lena-na nk nie napisałam komantarza ale wczoraj wieczorem popłakałam się ze śmiechu :-) ten wasz Mikołaj aaa się skubany zamaskował hihihih:-p

Sto lat tu nie zaglądałam !!! A wy ciagle piszecie, podziwiam !

Kasiulka gratuluję !!! ja teraz siedzę na sierpniówkach ;-)

Buziaki :-)

Witam zdrowka dla chorowitkow my na razie sie zastanawiamy czy to zeby czy infekcja....

Ewa
[*] wspolczuje my juz pare razy przezywalismy wypadek karetki lub zalogi w trakcie czynnosci........

reklama
Jestem i ja :-)

Ewa dla koleżanki
[*]

a te wszystkie chorowitki niech zdrowieją :tak: mój mały jak na razie ok, zdrowy :-) chociaż bracia cioteczni z góry zasmarkani.... no ale jakoś nie złapał jak do tej pory.

Dobrej nocki życzę

Do góry