reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dobry wieczór:-)

Milka
- świetnych masz synów, dwa przystojniaki. Zdjęcie z brzuszkiem Erciowym rewelka, hehehe. Moja Iga też tak po zmywarce skacze:-)

Avena a co u was slychac?
A dziękuję że pytasz:-) U nas wszystko w porządeczku, Iga niesamowicie rozrabia, już się śmieję że w pracy to ja odpoczywam bo ją upilnować w domu to masakra:):):) Przedrepta cały dzień, nie usiedzi minuty w miejscu, cały czas musi coś robić i być w ruchu, a najlepiej otwierać szuflady i wywalać zawartość, wspinać się gdzie tylko się da. I złośnica mała rośnie, jak tylko nie dostanie tego co chce to w ryk, niezły charakterek, staram się tłumaczyć że nie wolno choć narazie pewnie za mała by zrozumieć, ale nie chcę jej uczyć że ma wszystko na każde zawołanie. Poza tym w pracy bez zmian, znaczy ciśnienie na wykonanie planów:baffled::-) Dopiero na jesień szykują się zmiany i to duuuże, łącznie ze zmianą nazwy, podejścia do klienta i nastawienia na rynek...oby to były zmiany na lepsze bo średnio uśmiecha mi się szukanie innej roboty;-)

Agi - ale fajny rodzinny spacerek i Polcia jaką brykę ma!!

eagle - ale masz pociechy, a jak Asia przytula się do Tomka!!!!super widok. Igula na zakupach może brać wszystko co jej wpadnie w ręce, ale jest nieświadoma że mama dokonuje segregacji zakupów za jej plecami;-)

Koriander - niezła temperatura u Was, rozbroiła mnie Lila-dzikus i to z greenpeace:-D

emalia - dobrze że Ola ma teraz towarzystwo. I najważniejsze że wszystko w porządku z babcią

ola_fasola - Iga zjada w nocy w sumie 250-270ml na dwa razy. My dalej na pepti, powoli mam zmieniać na comfort, ale różnica w cenie powalająca, comfort prawie 3x drożej!!!!

konniczynka - elo!! jestem w szoku że Emilka śmiga w ubrankach 3-6:szok: Iga nosi przeważnie na ......... 18 m-cy:szok:

Asnecja - superrrrrrrr, masz juz jakieś plany co do domku??

Liza - buziii Mikołaja wymiata:-D

Milusia - świetnie chłopaki rosną, u mnie prawie cały dzień było chłodno, pod wieczór dopiero się ociepliło

izia - to faktycznie Twój maluch mało je. Iga wiecznie się upomina o jedzenie

WITOOJCIE KOBITY! coś się chyba w moim kompie popsuło, bo mnie z netem połączyło:)
więc tak:
zyrraffka - piękna rybka!
milusia - dobrze że chłopaki zdrowe! pokazuj ich!
swoją drogą - musiałam kupić Jagodzie body na 98cm:szok: 92 niby dobre,ale jak jest siku to pielucha wyłazi bokiem...ale reszta ubrań jest dobra, więc nie wiem o co chodzi....(chyba ma długą talię hehe:) no i 11.5 kg. Jak patrze na wasze wyniki to to moje dziecko to jakiś mutant chyba wielki...
co do kaszek to Jagoda tylką zwykłą manne gotowaną 20min...ŻADNEJ błyskawicznej!
dobra więcej nie dam rady już czytać..eee
co do drugiej ciąży to my już chcemy a jakoś nie możemy zajść...jak będziemy się starać tyle co o Jadźke to ja nie wiem....
pochwale się tylko nadzwyczajnymi zdolnościami mojej córci!!!otóż gdy się zapytać mojej córci co masz w pieluszce to bezbłędnie powie "si" albo "be" - szkoda tylko że na widok nocnika dostaje drgawek hehe

Ostatnia edycja:
Agi ale rozowo na waszych zdjeciach pola przecudna i widze juz narzeczonego :)

Eagle ale torcik a coz tam nasz roczek popija ??:)) piekne rodzenstwo

Emalia ale nerwy dobrze ze nic sie nie stalo

Olafasola gratulujemy kroczkow a dwulatkowi ja polecam cos z serii little people ficher price Olaf bardzo lubil sie tym bawic

Koniczynka a dopiero co myslalam ze gdzies przepadlas ale ze ja tez mam przerwy to potem ciezko mi sie zorientowac kogo brakuje a kogo nie

Asnecja rekreacyjnej czy budowlanej , mnie sie marzy domek oj marzy, a jak sie czujesz ?

Klementinka mnie sie kiedys Olaf wydawal za dorosly choc ma kuzynki upominal dzieci jak smerf madrala :))

Liza ale piekne usmiechy na zdjeciach

Milusia ladne wyniki blizniakow Erykowi zostalo jakies 500 gram zeby wage poczworzyc :)) ludzie jak to sie pisze w kazdym razie urodzeniowa x 4

Agast u nas tez decyzja trwala 4v lata ale ja wlasnie wszytsko analizowalam i porownywalam niesety zostalo mi do teraz, na szczescie chlopaki rozwijaja sie w zblizonym tempie

Zyrafka ale pluskanko

Iza niezly niejadek moj niejadem ma 9 kg

Nadinka ciekwe jak zlaiczyl ta wywrotke a jak chorobska rozkladaja czy przeszly??

Avena ja mysle ze Eryk bedzie tym co sie kladzie w sklepie na podloge widze ze z Iga do pary

Olavip ale zdolniacha ma dziewczyna czucie a moze raczej dobry wech :))

Witajcie ja tylko na chwile bo dalej walczymy z goraczka:(
ehh....
Emalia dziekujemy za przybycie!!!Oj nie myśl nawet zeby babci Gieni mogło zabraknac!!
KasiaJ dobra jestes ...hehe:)

reklama
Dzień dobry:-)

nadika - dobrze, że nic poważnego się nie stało, zdrówka dla Was!

avena
- Majusia też złośnica i chce na sowim postawić, chyba ma to po mamusi:happy2:

Lena - Gajusia jest chora?

Perfecta
- na jaki kolor:-)

zdec - co u Was?

to koriander chyba doczekamy się koło południa:-p:-p:-):-)

Do góry