reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??:-D:szok::szok::szok::szok:

DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************

PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WASZA EWUS:-)
hehe widzę że się udało!

reklama
WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??:-D:szok::szok::szok::szok:

DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************

PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WASZA EWUS:-)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Kochana witaj "w domu" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże jak się cieszę!!!!!! :*:*:*

nie wiem kto prowadzi zamkniety ale serdecznie dziekuje za natychmiastowe zaproszenie i nie omieszkam nie przyjąć:-) gdyż o prywatnym życiu nie chce już pisać na ogólnym... ale do dyskusji może z czasem się wlącze.Czasami Was podczytywałam, więc nie myślcie że jestem tak do tyłu:-D:-D:-D

info o mich bąkach
Szymon ma 8zebów, i 4górna w drodze mocno napuchnięta...od przedwczoraj chodzi;) ma misia marianka bez którego się nie rusza;) ma również brata który go gryzie;p

Kuba chodzi od 11 miesiąca,ma kręcone włoski i długie rzęsy :-) od paru dni nauczył sie sam zasypiać co jest moim wielkim sukcecem bo z Szymonkiem to nie problem, sam zaśnie, wstanie to z pol godzinki poleży przytulajac się do Mariana:-D:-D:-D

obaj ważą z jakies 11kg i ok 80cm wzrostu i zaczynają razem się bawić:-):eek:

Ostatnia edycja:
Klementinko to na to biodro takie silne te leki maz dostaje? Czy w ramach jakiejs operacji lub zabiegu? Oby szybko wrocil do sil, zdrowka!
Agi rzeczywiscie super foteczka Poli, co jakas nowa wklejasz to piekniejsza panienka na niej
milusia jakies streszczenie ostatnich miesiecy zaleglych by sie przydalo :-)
kasiajanicka ciasto bardzo fajne i na pewno bedzie przepyszne, a najwazniejsze ze robione z miloscia, sama bym zjadla kawalek bo do murzynka mam wielka slabosc

edit widze ze juz jest streszczenie, ale chlopiska wielkie! Marian mnie rozwalil :-D To tak na kozim mleku ci rosna czy wy cos ze skaza mieliscie? Juz nie pamietam :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ale wtopa:-:)-:)-( spóźniłam się 35 minut:szok::szok:, maż robił projekt na kompie, i nie mogłam zajrzeć, a wy tu takie odliczanie przeprowadzałyście
witamy z powrotem Milusia:tak::tak::-D:-D
zaraz poczytam bo tyle naprodukowałyście, że szok

[
milusia jakies streszczenie ostatnich miesiecy zaleglych by sie przydalo :-)

jak już Ty wiesz ale reszta może nie jestem po maturze,ustne poszły mi dobrze(90%polski i 50% angielski) co do pisemnych to chyba nie ma jeszcze wyników ale o polski jestem spokojna, z matmą kiepsko:wściekła/y::crazy: ale nie licze na zaliczenie wszyskiego na raz.

Życie prywatne po staremu....tak ogólnie to chyba wszystko jest po staremu, tylko skończyłąm szkołę która była dla mnie odskocznią od codzienność...

*cały czas jeszcze płyną sms i jest ich taka ilość że zaraz będzie pełna skrzynka:-D:-D:-D:-D:-D:-D jesteście niesamowite, nie wiem jak tego dokonałyśćie:szok::szok:

teraz mam laptopa, więc już nie będzie problemu z dostępem...

reklama
nie wiem kto prowadzi zamkniety ale serdecznie dziekuje za natychmiastowe zaproszenie i nie omieszkam nie przyjąć:-) gdyż o prywatnym życiu nie chce już pisać na ogólnym... ale do dyskusji może z czasem się wlącze.Czasami Was podczytywałam, więc nie myślcie że jestem tak do tyłu:-D:-D:-D

info o mich bąkach
Szymon ma 8zebów, i 4górna w drodze mocno napuchnięta...od przedwczoraj chodzi;) ma misia marianka bez którego się nie rusza;) ma również brata który go gryzie;p

Kuba chodzi od 11 miesiąca,ma kręcone włoski i długie rzęsy :-) od paru dni nauczył sie sam zasypiać co jest moim wielkim sukcecem bo z Szymonkiem to nie problem, sam zaśnie, wstanie to z pol godzinki poleży przytulajac się do Mariana:-D:-D:-D

obaj ważą z jakies 11kg i ok 80cm wzrostu i zaczynają razem się bawić:-):eek:

Zgodze się z Kolenderką Marian wygrywa! :) Ale Ty musisz mieć wesoło takie dwa bąble:) ! Chłopaki jak na drożdżach widzę rosną!:)
Kochana Kolenderka wspominała że maturka zdana.(tylko chyba jeszcze na jakis przedmiot czekałaś cy cóś) Gratuluję !!!!!!

Do góry