reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurczę juz mi się nie chce pilnowac tej galaretki :sorry: ale co zrobić mogła to zostawić sobie na jutro

Asencja o to Ci chodziło? http://i54.tinypic.com/2czdpnt.jpg

KasiaJ. widzę że Ty też w kuchni wciągnięta dziś, no no menu całkiem spore też szykujesz, a tortem się nie przejmuj, u nas będzie z cukierni - przynajmniej wiem że sprawdzony, pyszny i jak mało roboty przy nim, ja też w życiu torta nie robiłam ale może kiedyś się odważę

Perfecta gratki dla Jasia za kolejny ząbek - a to sobie prezencik sprawił i pomocnik z niego pierwsza klasa

Ewelinka może też wakacje sobie zrobił;-)

Gosiagro aj tam od razu wzorem :zawstydzona/y: poprostu jak wiem że muszę coś zrobić to nie ma wyjścia bo samo się nie zrobi, z resztą teraz przy dwójce jestem w stanie więcej zrobic niż wcześniej jak miałam tylko Asię:tak:, pewnie lenka to potwierdzi że z dwójeczką można sobie świetnie radzić a nie wspomnę już o np. Ewelince z trojeczką czy Elizce.... Ty też dasz radę :tak:
pozycja żabki świetna - mojemu tez tak czasami sie zdarzy choć on preferuje na boczku lub pleckach i najlepiej w poprzek łóżeczka

Izia_tcz a u nas piękne upalne lato - dopiero przed wieczorem popadało co nieco, za to na jutro zapowiadają 17-18 stopni i deszcz

Koriander jaki to problem żeby gdzies wyjść?? u nas juz czuć imprezkę w powietrzu i bardzo klimatycznie się zrobiło bo mój A. nadmuchał juz dziś jakieś 30 balonów i są juz pozawieszane:-)

ps. oczywiście poszło to co trzeba i widze że nawet odzew juz jest super :-):-):-)

WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??:-D:szok::szok::szok::szok:

DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************

PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WASZA EWUS:-)
:-D i odzew juz jest, super
a teraz prosimy o aktualne info o chlopakach

kiepsko, te leki zle na niego wplywaja, nie da sie z nim rozmawiac, ledwo belkocze
podobno to normalne i ciagle zwiekszaja mu dawki, najwazniejsze ze juz niedlugo wychodzi i bedzie mial to za soba

WARIATKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

JESTEM W TAKIM SZOKU ŻE BRAK MI SŁÓW...AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA.......
NO I JAK JA MAM NIE ULEDZ??:-D:szok::szok::szok::szok:

DOSTAŁAM W JEDNAKOWYM CZASIE TYLE SMS ŻE NAPRAWDĘ JESTEM W SZOKU I DZIĘKUJĘ;***********************************

PS. JUŻ WIEM DLACZEGO KORIANDER W BIESZCZADY BĘDZIE JECHAĆ PRZEZ PODLASIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WASZA EWUS:-)

HURRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Udało się. Witaj kochana mordeczko nasza.
Wielkie buzi dla WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:*:*

Klementinka czy one na zasadzie blokady działają? najważniejsze żeby były skuteczne:tak:

Agi jaka urocza śmieszka w suwaczku:-)

eagle u nas dzisiaj nie dość że zimno to jeszcze 2 razy tak lało że szok 1 raz nawet z gradem co za pogoda brrrr nie lubię takiej

reklama
Do góry