reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Składam wszystkim życzonka na Świeta! Smacznego Jajka i Wesołego Alleluja :)

Potem moge nie miec czasu.

Teraz ide piec sernik.

Ale mnie dzis Teściowa wkurzyła! Wie ze nie daje Basi cytrusów a Ona na moich oczach zaczeła jej dawac pomarańczko!!!! Matko Święta! teraz wiem ze miałam racje zeby nie zostawiać Basi pod ich opieką.

reklama
obdzwoniłam 5 dentystów...nikt nie przyjmuje. Pojechałam do rodzinnego i głupia zapisała mi antybiotyk przy którym nie wolno karmić!a mówiłam,że karmie. Ale to słaba dawka mam nadzieje,że Jagodzi nie wyjdzie uczulenie. A po świętach do dentysty:(

przepraszam ale Was nie podczytam... całą noc nie spałam tylko ryczałam z bólu. Na dziąśle wyszła mi ropa i próbuje się własnie do Jakiegoś dentysty dostać, bo mnie boli jak cholera!
a nie ma u was calodobowego dentysty prywatnego? w poznaniu jest,ceny jak ... ale dostaniesz sie w 3sekundy

czy mozna brać nospę karmiąc piersią? strasznie mnie brzuch boli

wiesz co,nie wiem,no ale w ciazy mozna,to chyba karmiac tez?

Nie rozumiem tez tej obsesji czapkowej. 20 stopni i czapka? W jakim celu?? Hanka od małego czapke nosiła tylko jesienią i zimą a nigdy na uszy nie chorowała..
Ja bardziej zakładam czapke na slonce, zeby udaru nie dostał (zakryty czubek głowy), a dodatkowo daszek pomaga mu, żeby słońce prosto w oczy mu nie świeciło. Uszy nie musi miec zakrytych.
czy mozna brać nospę karmiąc piersią? strasznie mnie brzuch boli
Przeczytalam ulotke i jest napisane, ze po konsultacji z lekarzem...czyli można :)

Agast-dobre stwierdzenie-niech mamusie same poubierają się w kurtki, założą rajstopki,spodnie i okryją się kocem:) dziwią mnie tacy ludzie.
Klara dziś była w bluzie i bodziaku z kr rękawkiem, bez czapy:)

Które to już swięta z Wami????????? :)

Ja już pewnie nie zajrzę, mąż dziś wraca trzeba się będzie sobą nacieszyć:) Zaraz po niego na airporta jedziemy:)

Czerwcóweczki kochane życzę Wam spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy Wam i Waszym rodzinom. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!

Wpadłam Wam tylko życzyć:

Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
niech będą one pełne rodzinnego ciepła,
miłości i spokoju ducha....
Niech obfitują w radość z tego
iż możemy obchodzić je z naszymi kochanymi dziećmi
upragnionymi i wymarzonymi
Smacznego jajka i obfitego Zajączka!!!!
Agi78 z rodzinką

P.S. Dziękuję, że jesteście Kochane!!!!

images

images

Wielkanocną radość ślę dla Ciebie dziś,
którą śpiewa każdy ptak, kwiat i liść,
którą wiosna niesie dla każdego z nas
Z cudem Zmartwychwstania w ten niezwykły czas.
Wielkanocne szczęście ślę w piosence Ci,
niechaj rozpromieni Twoje troski i łzy,
niechaj w Twoje serce Wielkanocna pieśń,
wniesie wielką radość i nadziei treść.
Wielkanocne Święta niechaj w domu Twym
rozgoszczą się Zmartwychwstania blaskiem i spokojem,
niech się wszystkie serca miłością podzielą
Wielkanocną pieśnią , cudem i nadzieją.

Pięknych i Radosnych
Świąt Wielkanocnych
dla Ciebie i TWOJEJ Rodzinki SLe LENA z mężem i GAJKĄ:)

images
images
images
images
images
images

reklama
Witam i ja.

Zabiegana, zalatana i zarobiona.

Wszystkim dzieciaczkom obchodzącym miesięcznice wielkie buzi od ciotki.

Co do ubierania to wczoraj i dzisiaj Jasiek siedział w kojcu na dworze w samym body. A jak zakładałam mu skarpetki to ściągał.

Ola chora, ma zapalenie oskrzeli bidulka.
By marzenia się spełniły,
kury jaja poświęciły,
tata nam dyngusa sprawił
ksiądz nam święta błogosławił.
Byśmy w święta byli razem
jak nam na Wielkanoc każe.

Życzą Wam kochane czerwcówki i całym waszym rodzinkom Milka, Kamil, Ola i Jasiu

Do góry