reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cholercia wcielo mi posta grrrrrrr
My juz wyspacerowani, nadal nie wybralam fotelika, najgorsze jest to ze tutaj w sklepach maja tylko Maxi Cosi a najblizszy salon z fotelikami jest 20km od amsterdamu ale jak tam dojechac z mala bez fotelika?? :baffled::dry:

gosiagro allee fajnie, gratuluje szufelki :)) Teraz nasze panienki nabiora prawdziwie "dzieciecego" wyrazu twarzy, juz nie takie bezzebne niemowlaczki :-D aaa i mialam ci napisac ze sliczne zdjecie Mai w suwaczku masz!

zyraffko widze ze zmienilas avatarek, znowu sie bede tygodniami przyzwyczajac :-):-):-) Ale od razu wiadomo kto pisze:tak:. A co do opuszczonej lekcji to sie nie martw, a noz walnelabys w slupek, i aniolki pozwolily ci o lekcji zapomniec zeby cie uchronic :sorry2:

Pefreciu a jak Jasiu, zjadl cos?? co do zabkow to ja od 3 miesiecy codziennie mowilam ze chyba jutro wyjda..:wściekła/y:

hefi wspolczuje strasznie, kazda smierc nawet oczekiwana jest ogromnym bolem..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na szybciutko wpadłam żeby powiedzieć Dzień Dobry!!!! Polcia śpi więc muszę trochę sprzątnąć...bo po dzisiejszej zabawie z tatusiem jakby tajfun przeszedł :-D.....Polcia coraz dłużej śpi w dzień..Paweł mówi że dziś miała poranną drzemkę 2,5 godzinną....teraz juz spi 50 minut więc super....A nocki też cudowne...Znów jak poszłam spać przed 23.00 tak wstałam na dźwięk mojego budzika nie budząc się w nocy nawet na sekundkę....Miodzio.......
Gratuluje tylko nowych ząbków : Lileczko i Majusiu - wielkie gratki od ciotki...Brawo dziewczyny.....My wciąz czekamy choć juz widać pod dziąsłami te dwie góne łopaty.......
Postaram się być wieczorkiem jeśli się uda.......
edit: emalia - cudowne wieści...Cieszę się że ok!!!!

Ostatnia edycja:
Wasze dzieci też zbierają wszelakie paprochy z podłogi?? :/ Przy julce to odkurzacz normalnie wymięka :/ mogłaby robić za mikroodkurzacz....

reklama
Lena - ja daje jeden czopek przed snem
Hefi - przykro mi z powodu szefowej :-(, a co do paproszków to u nas jest to samo, Kacperek wynajduje najmniejsze paproszki i krzyczy be be

U nas Kacperek nabrał dziwnego nawyku podchodzi do łóżka i wali w nie głowa :szok: a jak sie uderzy za mocno to płacze:baffled: ale pamietam ze Szymek tez miał taki okres.

A zapomniałam się pochwalić Kacperek sam odrzucił smoka jakieś 3 tygodnie temu:-) i nawet w nocy nie chce wrecz jak mu chciałam dac zeby sie uspokoił to jeszcze wieksza histeria

Ide kąpać młodego bo juz marudek mu sie włączył, a dzisiaj sama jestem wiec musze dwójke ogarnać sama :-)

Do góry