reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zaraz was doczytam
wpadłam tylko pochwalić się ze mamy trzeciego ząbka lewa górną jedyneczkę,
ale się cieszę tym bardziej, ze to niespodzianka i przez przypadek odkryłam, bo z zachowania nic nie wynikało, jadła normalnie, nie marudziła, spała w nocy:tak::tak:
wszystkie zęby mógłby by jej tak iść:tak::tak: w końcu po jakiś 3 m-cach nowy ząbek yupiiii:-):-):-):happy2::happy2::happy2:

reklama
Emalia - Cieszę się niezmiernie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super wieści Kochana!
Kolenderko- Kongratulejszonsy ząbkowe!!!! A co to znaczy falbaneczki ?:)
Kurcze skąd Wy wiecie że za chwilkę wyjdą ząbki:) Ja już od 3 miesięcy mówię że lada dzień wyjdą:) Ale nie wychodzą:p Zdradzcie jakieś szczegóły jak Wy widzicie bo ja jezdem chyba rudą blondynką:) (ale naturalną blondynka chciałam zaznaczyć wszystkim blondynkom)
Eagle - Kochana łer ar ju?
edit:
Gosiu -Dla Was też tithowe Kongratulejszonsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Emalia - Cieszę się niezmiernie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super wieści Kochana!
Kolenderko- Kongratulejszonsy ząbkowe!!!! A co to znaczy falbaneczki ?:)
Kurcze skąd Wy wiecie że za chwilkę wyjdą ząbki:) Ja już od 3 miesięcy mówię że lada dzień wyjdą:) Ale nie wychodzą:p Zdradzcie jakieś szczegóły jak Wy widzicie bo ja jezdem chyba rudą blondynką:) (ale naturalną blondynka chciałam zaznaczyć wszystkim blondynkom)
Eagle - Kochana łer ar ju?

u kuby jest tak,ze ma goraczke,albo tak kolo 37stopni ,
nerwowo gd\ryzie wszystko co sie da,duzo spi w dzien,w nocy niekoniecznie,chce sie przytulac,lazi za mna ''mama i mama'' bez powodu ;p
nawet jak jestem metr od niego,gorzej je - nie chce ulubionej zupy pomidorowej , i kupale sa inne niz zawsze:D

doczytuje:-)

Perfecta
- ja tak samo niekumata w ząbkach, po prostu mam niespodzianki:-)

zdec - super, ze się odezwałaś, Natalcia to się nawdycha świeżego powietrza:tak: udało wam się mieszkano wynająć?

hefi - bardzo mi przykro:-(

olavip - super z tym odrzuceniem smoczka, ciekawe jak u nas będzie:confused:

mama-kubulki - fajnie z tym wyjazdem:tak:

emalia - nawet nie wiesz kochana jak się ciesze!!!Suuuper!!

koriander - oo u Was też ząbek!!!:-):-):-) gratuluje, to się panienki w jednym czasie zgrały:-D

kajdusia - cześć:-):-) widzę, ze ty zapracowana kobita jesteś;-) super, ze razem sobie wspaniale czas organizujecie:tak: a Gosie to już chyba tak z tym apetytem mają;-);-)

zyrraffka - nie wiem czy nadmanganian potasu pomoże, ale raczej nie zaszkodzi, więc myślę, że warto spróbować

ja tak na chwilke przed praca, dzwonila przed chwila moja kolezanka, jest w ciazy z BLIZNIAKAMI! ale jazda, :) a ma juz coreczke 1,5 roku

a mmoja inna kolezanka urodzila miesiac temu rojaczki, trzech chlopakow, rety ale kosmos, jak z nimi kiedys wyjsc na spacer? rąk brakuje eh szok szok szok

perfecta-u nas zawsze tak samo ze 3-4 dni ślina leci ciurkiem wszystkim sobie po dziąsłach jeżdzi nie chce jeść lekki katarek z nosa i pupcia się robi zaczerwieniona jak tylko kupe zrobi no i więcej ją trzeba na rekach nosić sama się niechce długo bawić

W końcu chociaż raz trochę wcześniej w domu...

Co do moich smutków to na zamkniętym napisałam ale w sumie to żadna tajna informacja więc i tu mogę... Wczoraj zmarła moja była szefowa :( W sobotę pogrzeb i tak dziwnie bo niby przez 4 miesiące była w hospicjum więc każdy mógł się tego spodziewać ale każdy miał nadzieję na poprawę....

emalia - super że problem nie jest aż tak poważny jak mógłby być :)

Lena - dzięki za zaproszenie ale teraz to nie wiem kiedy będę miała taką możliwość :(

koriander, gosiagro - ząbkowe gratulacje

kajdusia - mięcho pyszne więc wie co dobre :)

cobra - ja mam MULE z Ikei i mała nawet się nią bawi. Czasami nie zwraca na nią uwagi ale są momenty gdzie z zacięciem próbuje wyjąć te koraliki które są na drucikach :)

Perfecta - zaraz ci podeślę moją stertę to przez tydzień z góry ciuchów nie wyjdziesz ;)

reklama
Do góry