reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nie wiem od czego to zależy ale Gaja po ibum od razu wymiotowała;(
No i pediatra mówiła, że szybciej czopki działają:(Więc już do choery jasnej wkurzaja mnie nasi lekarze co rejon to inna opinia i wiadomości!!
moj kuba tak samo,a po ibufen mial taki smak ze nawet ja bym po tym wymiotowala,no i kuba go ciagle wypluwal;/ czopka mu nie wsadze,bo beczy jak bobr od tego,wiec kicha mala

reklama
Witajcie:)

KORANDIER proszę odezwij się!!Całą noc nie spałam tylko myśląłam co z Wami:(Ja to cholernie boję się gorączki!!!
EMALIA ja tez mam skierowanie na rehabilitacje ale muszę w końcu iść sie umówić;)
Żyraffka chętnie oddam apetytu Gai:)
Kasiek Super:)ja mam z baby design prawie identyczną i jak dla mnie te kólka to tragedia...ale może Twój bedzie lepszy!!No i mój nie ma regulowanego oparcia!!:(
Perfecta Ty tro potrafisz rozweselić człowieka;)
Ola Fasola mam nadzieję że wytrzymam:)
Hefi teraz bedziesz miała pretekst by do mnie przyjechać:)

Ostatnia edycja:
Lena- jak ja ci zaproponowałam ,że was odwiedzę to nic mi nie odpisałaś ( masz to w dupie) a z Hefi widzę ,że się umawiasz. Dzięki. To już nie pierwszy raz jak ignorujesz moje posty do Ciebie. Trudno. Przykro mi cholernie.

Dziewczyny dzięki. Co do guzków to 11 kwietnia mam USG a 26 onkolog. Dzisiaj może do gina się wybiorę ale taka pogoda ,że za bardzo nie chce mi sie Jaśka ciągac.

Mąż mi auta nie udostępni :p Ale pomyśle pomyśle ;) Na 1 dzień na pewno wpadniemy a czy zostane z Julką u Ciebie to zobaczymy :) To zalezy jak mój B. będzie pracował żeby mógł nas odebrać ;)

czy ktos widzial ZDEC?taka mnie refleksja naszla;p

dzwonila do mnie tesciowa..ze teskni za kubusiem ,ze umyla mi okna,i poukladala w szafie..ogarnela mnie taka nerwowka,ze mowie sobie,ze jak teraz jej nie powiem co o niej mysle to nigdy nie powiem...

sluchajcie mowilam do niej chyba z 20min a w sluchawce cisza.. powiedzialam wszystko co mi do glowy przyszlo,ze nie zycze sobie grzebania w szafach,torebkach,jedzenie z mojej lodowki,bo jak mi sie skonczy maslo ,to nawet mi lyzki masla nie pozycza..

chyba nawet troche krzyczalam,no ale dziewczyny ile mozna..

emalia ja zapraszam do Dziwnowa w maju:)) do Świnoujscia nie zaproszę, bo mieszkanie nie remontowane od 1000 lat i wstyd kogoś zaprosić. My nie remontujemy bo szkoda kasy skoro mamy się wyprowadzić. Jedynie nasze dwa pokoje są w normalnej formie:))

oooo cobra gratuluję odwagi i co ona na to wszystko??

reklama
Do góry