P
paula24211
Gość
:---( juz myslalam ze bedzie z gorki bo taki fajny okres ciazy sie zaczyna a tu jakies chorobsko przypałetało:-(Zdrówka życzę. Trzymaj się ciepło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:---( juz myslalam ze bedzie z gorki bo taki fajny okres ciazy sie zaczyna a tu jakies chorobsko przypałetało:-(Zdrówka życzę. Trzymaj się ciepło
:---( juz myslalam ze bedzie z gorki bo taki fajny okres ciazy sie zaczyna a tu jakies chorobsko przypałetało:-(
musimy dac dla dzidziusiów wszystko;-)No taki mamy kiepski czas teraz -my przyszłe mamy- bo te grypy...:-(Ale damy radę:-)
Jejku dziewczyny uważajcie na siebie i nie lekceważcie żadnych objawów choroby, ja dziś w radiu jak jechałam w samochodzie to słyszałam o 23-latce, która urodziła dziecko a teraz leży pod respiratorem z objawami grypy AH1N1, dziecko jest zdrowe a Ona walczy o życie:-(
Jejku dziewczyny uważajcie na siebie i nie lekceważcie żadnych objawów choroby, ja dziś w radiu jak jechałam w samochodzie to słyszałam o 23-latce, która urodziła dziecko a teraz leży pod respiratorem z objawami grypy AH1N1, dziecko jest zdrowe a Ona walczy o życie:-(