witam się i ja jak zwykle ostatnia mimo, ze dzis od 6 dzialamy ale dopiero niedawno księżniczka zasnęła
agi trzymam kciuki za morfologię, nas to czeka pod koniec miesiąca i już zapowiedziałam mężowi że to on pójdzie bo ja nie dam rady, zresztą przy tatusiu to maja jest dzielna i nie płacze a przy mamusi wyje strasznie
anik dzieci rosną hehehe
perfecta ty to potrafisz rozweselic aż się gęba cieszy
hefi zdrówka życzę
kreatorka gratuluję!!!
mój kolega ma azs i ciągle sieczyms smaruje, generalnie nie zazdroszczę...
klementinka gratuluję ząbka, teraz to pewnie zaraz kolejne sie pojawią
kasiajanicka daj namiar na folię do xlandera, też nie mam a ta kosmiczna to mi nie bardzo odpowida, a i jak tam wypiękniona jesteś?
a ja pochwalę się że maja waży już 7 kg
rośnie mi grubasek tyle ze mleka nie chce jeść dziś po nocy dopiero o 8:30 zjadła po 2 podejściach
coraz częściej udaje sie jej przekręcać z plecków na brzuszek, może niedługo ruszy z kopyta
pojechaliśmy z mężem wczoraj po łóżko i wrociliśmy z dywanem hehehe
przedwczoraj m się wnerwił i rozłożył łóżko na części pierwsze i powiedział że już dłużej na tym gracie nie będzie spał. wiec śpimy teraz na dmuchanym materacu...
chcemy kupić teraz typowe loże z materacem ale jakoś nic nie możemy znaleźć, wszystko ludwiki hehehe a my szukamy zwykłego, najprostszego i kurka nic ciekawego nie ma
moze coś mi doradzicie, podpowiecie bo nie uśmiecha mi sie na tym materacu na dłuższą metę
ale sie rozpisałam
a koleżanka nadal w szpitalu w dwupaku
buziaki dla wszystkich
a naszym kochanym zdołowanym podwójne buziaki