reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam
Agi- Kciuki zaciśnięte!!!! Będzie dobrze :)Zobaczysz!!!
Kochane co to za humory ? Dziewczyny głowy do góry!!!!! Macie śliczniutkie , kochane dzieciaczki , jesteście super babami:p i do tego wszystkie lasencje a nie taka "pyza na polskich ścieżkach" jak ja!!!
PROSZĘ SOBIE WŁĄCZYĆ TĄ PIOSENKĘ
YouTube - Dobry dzień

Ja zawsze śpiewam "...wysuń nos spod KORRRDDDŁŁŁŁŁYYYYY"

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana... noc jak zwykle dziwna... mały budzi się bez powodu i wierci... nie wiem o co mu chodzi... dzisiaj jedziemy na basen, zobaczymy jak zareaguje mały... hehe

Miłego dnia życzę i proszę o głosy :)

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Zagłosowane :)

Agi- trzymam kciuki za morfologie :)
Hefi- zdrówka dla wszystkich
Zdołowane- uszy do góry!!!

U nas nocka taka sobie. Jasiek już po kaszy i pluje mi na monitor :)Ostatnio cały czas robi "BRR....." jak by gdzies jechał :)
Weny brak. To chyba przez tą pogode :)
Miłego dzionka kochane :)

Prosimy o głosiki :)
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Hejka
Ależ u nas dziwna nocka
Polcia poszła wczoraj spać już o 18.40 i wstała 24.30:szok::szok::szok:....Zjadła i chciało jej się gadać....ale pokazałam kto rządzi i po 10 minutach zasnęła i wstała o 7.15 (chociaż mama wstawała częściej, co mała westchnęła albo się przekrecała to ja już stałam obok jej łóżeczka...hihi)
P. spi a my siedzimy z Polcią i się bawimy....Na 11.15 jesteśmy umówione na tę morfologie (paranoja , żeby z takim małym dzieciątkiem umawiać się na konkretną godzinę) no i na wynik trzeba czekać ok tygodnia:wściekła/y::szok:....wrrrrrrrrr
U nas dziś znów mglisto że szkok...Taka typowa angielska pogoda jaką kiedyś oglądałam na filmach....Wczoraj było jeszcz gorzej...Jak poszliśmy na spacer to miałam wrażenie że była tylko 2-metrowa widoczność....OKROPNOSC!!!!
Zmykam na kawkę...i musze pokombinować jak dać jeść Poli bo nie chce w ogóle jeść....Muszę się nieźle namęczyć aby wcisnąć jej 120ml....a jeszcze parę dni temu wciągała 180 ml w 7 minut!Liczę że to przez te zębole!!!!
A co nastrojów...to widzę że nie jestem z tym sama....Troche to mi poprawiło humor:tak:;-)
AniuCh- nie wiem czy przeoczyłam...Jak skończyła się Wasza sprawa z morfologią....Wiem że nie chciałas podawać Filipkowi żelaza i miałaś robić morfologie drugi raz???? I jak u Filipka z jedzeniem mleczka????Lepiej????
perfecta - no widzisz jakiego masz zucha!!!! Brawo Jasieńku!
magda_m, zdec - oj ja bym sie też wybrała na wyprawę po lumpkach...Tu nie ma takich fajnych jak u mnie w mieście w Polsce...Szkoda!!!Dziewczyny jeśli się wybierzecie to pochwalcie się poźniej łupami!!!!
kasiajanicka - i jak po wieczorku "w spa"....Jesteś dzis boginią:-):tak:????Ja pojedziemy z Polcia w styczniu do Polski to kładę się na cały dzień u mojej siostry...Niech robi mi maseczki, masaże zabiegi....a co????!!!!!
kasiek, emalia - zagłosowane!!!!

Witajcie, co za pogoda u nas - wieje, leje aż strach nosa na dwór wystawić. Dobrze ze dzisiaj mąż w domu to małą zawiózł i przywiezie ze szkoły a ja nie musze wychodzić. No i mamy pierwszą od ponad 5 miesięcy w miarę przespaną noc:-)aż boję się to pisać by nie zapeszyć. Mały ja usnął o 21 to obudził sie o 2, 5 i 7:-)Po wczorajszej nocy to dzisiaj rewlacja - jakby tak zostało to nie będzie źle, bo i tak po 5 będę wstawała do pracy:-)Ale myslę że troche w tej przespanej nocy pomogł Viburcol, dzisiaj nie dam i się zobaczy.
Jak was tak czytam to trochę mi raźniej, bo mnie też dół dopadł...ale o tym to innym razem.

Agi78 - trzymam kciuki za dobre wyniki
Hefi - zdrówka

Moje starsze dziecko wczraj mi oświadczyło że nie ma św. Mikołaja:szok:czyli zabawa w listy do świetego w tym roku odpada...Moja malutka córeczka dorasta:-D

miłego dnia

a my dzisiaj szczepienie...
pózniej wizyta w rehabilitacyjnej. w końcu będę mogła powiedzieć że mała chwyta za nóżki i przekręca sie na brzuszek :)
pogoda bleee więc znowu głowa mnie boli

miłego dnia kobietki!!!

witam się i ja jak zwykle ostatnia mimo, ze dzis od 6 dzialamy ale dopiero niedawno księżniczka zasnęła
agi trzymam kciuki za morfologię, nas to czeka pod koniec miesiąca i już zapowiedziałam mężowi że to on pójdzie bo ja nie dam rady, zresztą przy tatusiu to maja jest dzielna i nie płacze a przy mamusi wyje strasznie :(
anik dzieci rosną hehehe
perfecta ty to potrafisz rozweselic aż się gęba cieszy :)
hefi zdrówka życzę
kreatorka gratuluję!!!
mój kolega ma azs i ciągle sieczyms smaruje, generalnie nie zazdroszczę...
klementinka gratuluję ząbka, teraz to pewnie zaraz kolejne sie pojawią :)
kasiajanicka daj namiar na folię do xlandera, też nie mam a ta kosmiczna to mi nie bardzo odpowida, a i jak tam wypiękniona jesteś?

a ja pochwalę się że maja waży już 7 kg :)
rośnie mi grubasek tyle ze mleka nie chce jeść dziś po nocy dopiero o 8:30 zjadła po 2 podejściach
coraz częściej udaje sie jej przekręcać z plecków na brzuszek, może niedługo ruszy z kopyta :)
pojechaliśmy z mężem wczoraj po łóżko i wrociliśmy z dywanem hehehe
przedwczoraj m się wnerwił i rozłożył łóżko na części pierwsze i powiedział że już dłużej na tym gracie nie będzie spał. wiec śpimy teraz na dmuchanym materacu...
chcemy kupić teraz typowe loże z materacem ale jakoś nic nie możemy znaleźć, wszystko ludwiki hehehe a my szukamy zwykłego, najprostszego i kurka nic ciekawego nie ma :( moze coś mi doradzicie, podpowiecie bo nie uśmiecha mi sie na tym materacu na dłuższą metę
ale sie rozpisałam
a koleżanka nadal w szpitalu w dwupaku :)
buziaki dla wszystkich
a naszym kochanym zdołowanym podwójne buziaki :)

ten mój wieczór piękności to raczej kwadrans był:( maseczka, w tym czasei pomalowałam pazurki lakierem bezbarwnym z drobinkami :(taki śnieżek) i poszłam spać, leniuszek ze mnie, ale zawsze lepsze to niż nic, od nie wiem ilu tyg umawiam się na henne i sie umówi nie mogę, brwi to zarośnięte krzaczory :(

kalwa- ta folia to uniwersalna folia na spacerówkę, w każdym sklepie dziecięcym jest, wczoraj przymierzałam taką na naszą spaceróke i pasuje no i nie wygląda jak statek kosmiczny 5 generacji :p

kurcze nie wiem już co mam zrobić z Filpem- pupa mnej czerrwona ale ta zmiana w pachwinie jak była tak jest i nie zmniejsza się a Mały zaczyna płakać przy przewijaniu :( myślę nad linomagiem, ale nie wiem czy to jest dobre? a może jakiś puder albo zwykła kartoflanka?

reklama
ja polecam puder u nas Julka miala na szyjce aż rankę bo nie zauwazylismy jak jej sie ulalo ze polecialo na szyjkę :/ i miala podrażnione dosyć bardzo. Przemyłam wodą i posypałam zasypką i po 2 takich razach nie bylo śladu.

Do góry