Lenuszka
Mamusia Gajusi
emalia super dzieciaczki wygadaja , Lena widze ,ze taka dwojka ci pasuje
Mi dwójka dzieci bardzo NIE PASUJE!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
emalia super dzieciaczki wygadaja , Lena widze ,ze taka dwojka ci pasuje
:-d:-d:-d:-djesu nie strasz, jak on laski zacznie przyprowadzać i któraś będzie tak na mnie gadała jak ja na moją teściowa to ja nie chcę o tym wiedzieć
Ale Wam fajnie Kurde takie moze sie wydawac zwykle forum,a tyle znajomsci w realu przez to powstało Super!
Gratulacje misia...Chciałam się tylko pochwalić, że udało się wygrać miśka w konkursie bebiko :-) mamy 32 miejsce :-) [
Pediatra któregos razu powiedziała o skazie białkowej Filipa Atopowe zapalnie skóry... ale nie wgłębiałam sie w to... Moze taka 'mocna' skaza to wlasnie AZS,albo alergia na bialko jest jednym z czynników AZS....Zapytam jeszcze raz - czy któraś z was miała do czynienia z AZS?
Dziś pierwszy raz małemu dałam butlę mleka modyfikowanego Bebilon pepti 1.
Zadam głupie pytanie...czym myjecie butelki? Można zwykłym płynem?Nie wiem bo cycki to można było myć mydłem hahah
Nie tylko Wam ...Na dodatek jesien nie poprawia sprawy... :-(A ja podobnie jak iiwka mam dziś mega doła...Nie mogę sobie z nim poradzić....w ogóle jakoś ostatnio jest mi cięzko....Nie wiem konkretnie czemu...Ach to życie....Jeszcze jutro morfologia Polci....Juz się boję i o tym myśle....i wciąż czekam na swoje wyniki płytek...może znów jest tylko z 5 tyś.... Aj...przydałby się jakieś wieśći a nie ciągle coś pod górkę....Wyżalę się kiedy indziej....Lecę pod prysznic....Może to troszkę pomoże
No super masz tesciowa :-)...W weekend było miło. Milenka dostała od babci super 2 pary spodni i 2 bluzki z HM, dwie bluzeczki z reserved, a ja super dzinsy ze stradivariusa. Nie ma to jak zakupy z teściową;-)
AniaCh- pytałaś o mleko. Wogóle nie pije samego mleka, jak poczuje je w butelce pluje okrutnie.
Fajnie,ze Malenka ładnie rosnie Ja tem mam ten problem.... Nie prosuje,nie susze,jem 'belisse' na razie bez poprawy.... łeee Ja z kolei zawsze mialam tylko 5włosów,przez ciążę ładnie mi zgęstniały,a teraz... :-(No a my sie dzisiaj wreszcie zaszczepiłyśmy ostatnią hexą. Czwarte podejscie to bylo, bo najpierw za malo podobno przybrala na wadze, potem leukocyty wyszly na granicy normy, potem kolejne badanie, no i dzisiaj wreszcie sie udało! Jagoda wazy 7,600 wiec rośnie mimo iz z jedzeniem nowosci nadal jest słabiutko..
No i cos co mi spędza sen z powiek! Laski będę łysa! Powaznie! Wlosy tak mi wychodzą ze szok! Ze garściami to mało powiedziane! Jak myje głowe to musze 2 razy w sitka w brodziku wyjmowac bo sie zatyka! Masakra. Uzywam tego spreyu Pokrzepol, odzywke Kerastase mam tez i lipa! Dzisiaj kupilam do lykania Merc Specjal czy jakos tam. no załamka normalnie! Ja zawsze taką grubą grzywe mialam a teraz 3 włosy na krzyz....
Witam z kim się nie witałam
Chciałam się tylko pochwalić, że udało się wygrać miśka w konkursie bebiko :-) mamy 32 miejsce :-)
Dlatego chciałam każdej, która choć raz oddała głos na nas serdecznie jeszcze raz podziekować
Zapytam jeszcze raz - czy któraś z was miała do czynienia z AZS?
Dziś pierwszy raz małemu dałam butlę mleka modyfikowanego Bebilon pepti 1.
Zadam głupie pytanie...czym myjecie butelki? Można zwykłym płynem?Nie wiem bo cycki to można było myć mydłem hahah
Ja mówię Dobranoc i zmykam
Trzymajcie kciuki jutro za morfologię Polci!!!! Please:-)