reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gratulacje, Kochana moja Nelcia jest starsza a się nie przekręca ani z pleców na brzuszek ani odwrotnie.. Chyba jest jedynym czerwcowym dzieckiem, które tego jeszcze nie robi.. Martwię się o nią i myślę czy nie będzie nam jakaś rehabilitacja potrzebna :(

zyrraffka - zagłosowane :)

idziemy na jedzonko i na spacer :)

kochana- mój Filip to ani z brzucha na plecy ani z pleców na brzuch, kilka razy sie mu udało z brzucha na plecy, ale to już dawno było i nie prawda, on się tylko na bok brzekręca i nic poza tym, także i na Kornelkę przyjdzie czas, widac toruńskie dzieciaczki bardziej leniwe

reklama
Kasiu - oj jakbyś widziała Ignasia Dorotki to byś zmieniła zdanie :)) no chyba, że Ignaś to teraz dziecię szczecińskie a nie toruńskie :) W każdym bądź razie rusza się za siebie i za naszą dwójkę :)

A to moja Gajka je zupke jarzynowa;)
Obraz 137.jpg

reklama
Do góry