reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Widzę że nie tylko Łukasz jest antyzasypiacz ostatnio więc pewnie to przejściowe.

Synek na spacerku a ja mam labę:)) piję sobie soczek z gumijagód:))

Wystawiłam na allegro matę fisherprice rainforest, bo już Łukasz za duży i niemoze przewrotek w niej wykonywać i szybo go nudzi i kombinezon kupiłam 74 rozmiar ale jakis za krótki tułów jest, nie mogę go wcisnąć.

reklama
Witam się na chwilkę i zmykamy na spacerek :) Bo pogoda ppiiikna hejjjj
Piszecie o ząbkach a u nas ani widu ani słychu , jakieś 2 tygodnie temu Jasiek był bardzo marudny przez kilka dni i teraz ciszaaa.
Juz chyba powinien z jeden chociaż wyjść co???
Zyraffkka - super wieści , może jak awansują Męża Twojego to przyspieszyć sprawę mieszkania służbowego mogą podania. Takie że jesteście z małym dzieckiem itp.
Magdam - super że wizytacja udana :)
Na więcej nie dam rady odpisac bo las wzywa i Jaska kupka najpierw też:)
Miłego spacerowania , sprzątania i picia soku z gumijagód życzę!!!

U mnie to samo jakiś bunt z tym zasypianiem i dziś w nocy znów sie budziła także jestem niewyspana:no:
zdec-mój taki sam jest on musi wypocząć w wekend a ja to co też bym chciała się odstresowac ale do niego nie dociera on jest najważniejszy dziś rano mnie wnerwił bo mała w nocy się budziła wiedział o tym to jak wkońcu i ja i ona nad ranem usnełyśmy to on koniecznie musi nam buzi o 6 rano jak wychodzi dać i oczywiście nas budzi wrrr by pomyślał troche pusta głowa
konniczynka-fajnie mała już siedzi:tak:
lencja-patrząc na moją 14 nastkę to teraz tylko ciuchy i kosmetyki jej w głowie

Hej Kochane....
Ja tylko na sekundkę, bo zaraz jedziemy do miasta a ja jeszcze "w proszku"....Wpadłam tylko sie pochwalić że Polcia od dzis przekręca sie już też z brzuszka na plecki....(ale pewnie wasze maleństwa juz dawno to potrafią)....do tej pory było tylko z plecków na brzuszek...a dziś NIESPODZIANKA....Niby drobnostka a jaka radość dla rodziców!!!!
Zmykam odezwę się potem...Dziś też przyszedł kubek od POlcia dla P. z okazji urodzin...Potem zrobie fotkę, choć może być trudno bo P. dziś w domku siedzi....
Pa

Kasia a jaki model masz tego wózka że taki zły a na te reklamacje to można sie wkurzyć
Anik fajnie że wypad do kina udany no i gratuluje drugiego ząbka

tez pożyczony to jakiś coneco, ale nie wiem dokładnie, mnie wnerwiają nieobrotowe kółka, wysoka rączka bez możliwości regulacji, a ja niska jestem i trochę mi nie wygodnie, do tego koła skrzypią. ale w sumie ciesze się ze taki chociaż mam, bo tak to bym tydz z małym w domu siedziała

Klementinka- a ząbki nie wychodzą? u nas głodówka sygnalizują ząbki

zyraffka zagłosowane

a my po odwiedzinach babci, teraz robaki śpią, mam nadzieję że dadzą mamie chwilę na kawę, ciastko i forumkowanie

agi78 gratulacje dla Polci

reklama
Hej Kochane....
Ja tylko na sekundkę, bo zaraz jedziemy do miasta a ja jeszcze "w proszku"....Wpadłam tylko sie pochwalić że Polcia od dzis przekręca sie już też z brzuszka na plecki....(ale pewnie wasze maleństwa juz dawno to potrafią)....do tej pory było tylko z plecków na brzuszek...a dziś NIESPODZIANKA....Niby drobnostka a jaka radość dla rodziców!!!!
Zmykam odezwę się potem...Dziś też przyszedł kubek od POlcia dla P. z okazji urodzin...Potem zrobie fotkę, choć może być trudno bo P. dziś w domku siedzi....
Pa
Gratulacje, Kochana moja Nelcia jest starsza a się nie przekręca ani z pleców na brzuszek ani odwrotnie.. Chyba jest jedynym czerwcowym dzieckiem, które tego jeszcze nie robi.. Martwię się o nią i myślę czy nie będzie nam jakaś rehabilitacja potrzebna :(

zyrraffka - zagłosowane :)

idziemy na jedzonko i na spacer :)

Do góry