reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Bo my mamy ten sam tydzień i dzień:-D(dopiero teraz zajarzyłam:-D:-D)
A kiedy miałaś ostatnie usg????Ja miałam jak byłam 5t6d
Gapa:-D ostatnie usg miałam 6t3d i już biło serduszko, teraz mam wizyte dopiero 30.11, a ty kiedy masz?

Witam w ten ponury poranek. Jakoś kiepsko spałam i ostatnio chyba przez to ciśnienie głowa mnie często boli, co kiedyś zdarzało się bardzo rzadko.

A co do Natuchy to też cały czas o niej myślę i normalnie boję się. W poniedziałek po wizycie może się uspokoję.

Dziewczyny macie już zaświadczenie o ciąży do becikowego, jest specjalny wzór, tutaj link:
Dziennik Ustaw poz. 1305 nr 163 z 2009 roku - - INFOR.pl - prawo, biznes i finanse, giełda, ustawa
Fajnie ze znalazłaś to zaświadczenie bo na ostatniej wizycie ginek mi mówił abym tego pilnowała.

reklama
Gapa:-D ostatnie usg miałam 6t3d i już biło serduszko, teraz mam wizyte dopiero 30.11, a ty kiedy masz?
Fajnie ze znalazłaś to zaświadczenie bo na ostatniej wizycie ginek mi mówił abym tego pilnowała.
Ja mam wizytę 16 listopada czyli w poniedziałek na 17:20:tak:
Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad tym zaświadczeniem i szczerze mówiąc nawet nie wiem co i jak...

Witam w ten ponury poranek. Jakoś kiepsko spałam i ostatnio chyba przez to ciśnienie głowa mnie często boli, co kiedyś zdarzało się bardzo rzadko.

Dziewczyny macie już zaświadczenie o ciąży do becikowego, jest specjalny wzór, tutaj link:
Dziennik Ustaw poz. 1305 nr 163 z 2009 roku - - INFOR.pl - prawo, biznes i finanse, giełda, ustawa
Moniabir mnie wczoraj głowa bolała strasznie,i pulsowała jakbym nie wiem jakie miala ciśnienie:-(
A zaraz zajrzę co i jak o tym becikowym;-)

Witajcie:-)
ja w tej ciązy pobijam rekordy w spaniu:-)

Gosiu nie tylko ty
ja tez wstaje kolo poludnia:sorry:

dzisiaj o 7 rano dzwonek do drzwi, a poniewaz maz na rano do pracy mial to pomyslalam ze moze sie wrocil po cos
otwieram drzwi w mojej pizamce, rozczochrana a tam mlody koles pyta czy mi woda z sufitu w lazience cieknie bo sasiad zalal
ale mi bylo wstyd:sorry:
ale z drugiej strony jak ma czlowiek wygladac o 7 rano jak sie nie pracuje i wstawac nie trzeba

Z to zaświadczenie to nie bierze się pod koniec ciąży???? Bo zwrócicie uwagę ze tam na tym wniosku pisze że..."pozostawała pod opieką medyczną od.....................tygodnia ciąży do porodu"więc,nie rozumię...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:

dzisiaj o 7 rano dzwonek do drzwi, a poniewaz maz na rano do pracy mial to pomyslalam ze moze sie wrocil po cos
otwieram drzwi w mojej pizamce, rozczochrana a tam mlody koles pyta czy mi woda z sufitu w lazience cieknie bo sasiad zalal
Ale z drugiej strony jak ma czlowiek wygladac o 7 rano jak sie nie pracuje i wstawac nie trzeba
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Dopiero teraz się zorientowałam że dzisiaj jest piątek 13:szok:
Mnie głowa nie boli ale za to skacze mi nerw w dolnej powiece lewego oka:-D dlatego biorę juz witaminki dla ciężarnych bo to najprawdopodobniej z braku magnezu i żelaza.
Gosiu nie tylko ty
ja tez wstaje kolo poludnia:sorry:

ale z drugiej strony jak ma czlowiek wygladac o 7 rano jak sie nie pracuje i wstawac nie trzeba
:-D:-D:-D:-D

Z to zaświadczenie to nie bierze się pod koniec ciąży???? Bo zwrócicie uwagę ze tam na tym wniosku pisze że..."pozostawała pod opieką medyczną od.....................tygodnia ciąży do porodu"więc,nie rozumię...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:
Ja dokładnie nie wiem jak to jest, mój ginek tylko mówił że już to obowiązuje i abym o tym pamietała:tak:

Co do rozstępów to po poprzedniej ciąży nie mam żadnego.
Ale mam ich dużo na udach, po operacji wyrostka 9 lat temu, strasznie schudłam, a potem jak tylko pozwolili mi jeść to szybko nadrobiłam:tak:
Więc w nosie mam rozstępy, denerwuje mnie tylko brzuch który po porodzie mam jak flak:-:)-( Bo nigdy nie chciało mi się brzuszków ćwiczyć:laugh2:

reklama
Do góry