Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana będzie dobrze!!!!! nie wkręcaj sobie
Jak będzie bolało to Cię opiórkam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana będzie dobrze!!!!! nie wkręcaj sobie
jak będzie bolało to cię opiórkam
Wiz sie nam rozpakowala
wiadomosc z ostatniej chwili na watku sms
No napisz więcej żeby mnie dobićKtóra następna???
Pisałyście wczoraj o progu bólu a skąd wiecie jaki jest??O kurczaki.... i znowu mamy nowe mamuśki:-)
I to nawet dwie;-) Super:-)
lena nie ma co się tym bólem przejmować, szybko przejdzie i szybko się o nim zapomni:-)
Ja dzisiaj ambitnie siedzę w pracy aż skończę wszystko, bo coś czuję że u tego klienta więcej już nie zagoszczę;-)
u nas ranek był bardzo ciężki, mała strasznie marudziła, nie mogła zasnąć, nie wiem czy kolkę miała czy co chociaż długo nie płakała.
Hefi - jak radzisz sobie jak mała ma kolkę? i jak to wygląda? płacze non stop?
mam pytanie do rozpakowanych dziewczyn czy jak śpicie z maluszkami w tym samym pokoju to zostawiacie na noc uchylone okno, czy przy zamknietym, bo teraz jak te upały były to sobie nie wyobrazam jeszcze spać przy zamkniętym oknie