reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hejus laseczki

Lena ty lepiej idz na piechote do innego miasta :-D

Kurde coraz wiecej was sie wykrusza z grona ciężarówek,az tak dziwnie teraz. Mam tylko nadzieje,ze watek czerwiec przetrwa długie lata :-)

A u mnie nerw , moj D kłoci sie o kase, nie lubie tego - no cóż zycie kosztuje ,a on tego cos zrozumiec nie moze , ech szkoda słow na to, tylko w nerwie chodze ... :no:

Jeszcze jutro mam ten egzamin i jakos brak weny ,zeby wkuc w siebie te notatki - jestem załamana normalnie ,nic sie zebrac nie moge.:no:
Chyba tak zrobię...albo pójdę pomagać na wały ładować worki z piaskiem...jak mąż w pracy skurcze olaboga...jak mąż w domu jeden może jakiś się znjadzie;)

cZesc dziewczyny narazie cisza nic sie nie rozkręcilo:( a kiedy mielismy jechac do szpitala na 40 min wszystko ucichło potem jakies jeszcze 2 skurcze delikatne i poszłam spac, ale cały czas dziwnie sie czuje jakos ciagnie mnie strasznie podbrzusze w nocy mnie muliło myślałam ze pawia puszcze :szok:

moze cos sie rozkreci jeszcze dzisiaj bo mam skurcze takie nieregularne teraz wiec moze troche połaze i caly czas czuje taki promieniujacy ból w pachwinie jest okropny:-(

gosiagro- pewnie juz sie cieszy maluszkiem mam taką nadzieje

koriander, sealet- śliczne maluszki:tak:

bosze anetha współczuje takiej jędzy ,najgorsze co moze byc, pewnie jeszcze uwaza,ze na kase polecialas hehe . Najgorsze w tych babsztylach jest to,ze udaja przed toba milusie,a za plecami dupe obrabiaja.

Agatka śpi, więc mam chwileńkę czasu i patrzę co u Was słychać :blink:
My z Agatką wreszcie wróciłyśmy do domku - poród choć szybki nie obył się bez komplikacji - maleńka ma złamany obojczyk:-(.

Obojczykiem się kochana nie przejmuj. Moja mała też miała złamany. Przez 2 tygodnie musiałam uważać, aby jej rączek do góry nie podnosić i ubieranie zaczynać od tej chorej rączki. Potem wszystko było już ok. :tak:

athena83 znam ten typ kobiet jak Twoja teściowa - bo miałam tez taką. Tak naprawde ona mnie uświadomiła ile rachunków miesięcznie płacę, bo ja płaciłam, ale nigdy nie zliczałam ile tego jest :-)

masakra własnie złapał mnie skurcz i od razu na kibelek tak mnie przeczyściło :szok: moze cos sie ruszy mam nadzieje ze to nie jakies zatrucie:-(

reklama
Hejka właśnie wróciłam z przychodni odebrałam wyniki;)Są lepsze na koniec niz przez całą ciążę;)Idę robic obiadek;)

Do góry