ewelinka307
Fanka BB :)
Też tak mówiłam po pierwszej ciąży no i 10 lat wytrwałam w postanowieniu że więcej ciąży nie będzie a teraz trzecia dzidzia he he:-)ale tym razem napewno ostatnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale u mnie to samo: żadnych objawów przepowiadających, za to mnóstwo osób, które pytają kiedy, czy już i że jak tak dalej pójdzie to mnie cięcie czeka :/ a jak słyszę "jak ty takiego chłopaka dużego wyciśniesz" albo "pierwsze dziecko jest zawsze opóźnione "(dosłowny cytat" to mnie ch..... bierze opóźniony to jest ktoś, kto mówi coś takiego :/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
na poprawę humoru idę na rynek po truskawki miłego dnia Brzuchatki
P.S. mnie też już nikt na kolejną ciąże nie namówi, chyba, że wpadka jakaś się przytrafi
Ja byłam wczoraj na grzybach przeszliśmy ponad 2-3 km i co dupa...jak jestem w domu skurcze są jak idę pochodzić to wszystko przechodziWidze, że Gosia pojechała do szpitala więc tylko ja zostałam, u mnie skurczy nadal brak, ale coś galaretkowatego przezroczysto żółtego się pojawiło więc może to czop. Oby i u mnie wreszcie coś drgnęło bo mie już kur.... bierze. Idę sprzątać łazienkę może mi to coś da.