Wróciłam dosłownie chwilkę temu z pracy i miałam ogromne szczęście, bo chwilę później przyjechał kurier z materacykiem:-) Powiem wam że wygląda na prawdę nieźle, zobaczymy jaki się okaże w praktyce;-)
Jaki materac kupiłas? Moze ten lateksowy, bo pamietam,ze kiedys o nim pisalas...
...że kilka razy pod rząd miały trola który mieszał bądź mieszała między dziewczynami.....dlatego też założyły zamknięty wątek
Ja nie jarze takich ludzi. Ale wydaje mi sie,ze znam ten typ, moja stara kolezanka,bardzo sie nudzila i wysiadywala na necie calymi dniami i tez różne histrie mi powiżniej opowiadala,moze na fora sie nie wkradala i nie robila zamieszania,ale inne rzeczy,w tym stylu, podszywanie sie pod kogos itp...chore!!
cobra18 - mój mały kilka dni temu wazyl 3300... tez niczego sobie,ale mówia,ze urodze wczesniej,wiec moze zabyt duzy nie zdazy urosnąć.
magdalena79 - trzeba miec nadzieje,ze jednak wszystko bedzie dobrze. to takie szczescie w tym nieszczesciu,ze wiadomo prawdopodobnie wiadomo to juz teraz i tak jak piszesz mozesz zbierac informacje o schorzeniu i sposobach zwalaczania. 3mam kciuki i wierze,ze bedzie dobrze.
He he ja już po wizycie moja gin powiedziała, że w każdej chwili mogę zacząć rodzic...
Powiedziała, że do 1 czerwca będzie po porodzieczyli słowa mojej mamy sie sprawdzająMała waży co najmniej 3600 jest dobrze rozwinięta....
... Wczoraj miałm kontrolną wizytę, ale nie miałam siły jakoś pisać. NA wizycie wszystko ok, rozwarcia brak, szyjka się skróciła o 1 cm ale ponoć jestem pozamykana.
Tętno dzidzi też ok.
Gratuluje dobrych wiesci powizytowych.
Dziewczyny jakie tetno maja wasze dzieciaczki?? bo mi sie wydaje,ze mój to ma za bardzo zmienne,choc nikt mi nie mówił,ze cos jest nie tak...??
Na ost. usg 35t.1dz. - 170/min,a na KTG 35t.3dz. - tetno skakało od ok110 do 200. to normalne??
...mi się śniło, że urodzilam Małgosię, ale nie miałam czasu, żeby ją sobie obejrzeć, bo wyjeżdżałam na jakieś koncerty, czy kursy, zostawiałam ją mojej mamie i kuzynowi i pojechałam w długą... dopiero po dwóch dniach przypomniało mi się, że może chociaż zadzwonię i dowiem się jak się mała czuje
Co za wyrodna matka
Tez miałam podobne sny, nie pamietam ich dokaldnie,ale wiem,ze zostawiałam synka chyba z mama i sama gdzies 'w tango' uderzałam i po jakims czasie sobie przypomnialam,ze dziecko w domu zostawiłam!!:-)