reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a mój mąż mi własnie oświadczył,że powinnam urodzić w środę, bo ma wolne potem dwa dni urlopu okolicznościowego sobie weźmie, weekend ma wolny a od poniedziałku 2tyg urlopu...sobie wymyślił, ledwo wrócił ze zwolnienia a już mu się nie chce pracować :)

super,że ewuś się dzielnie trzyma!!!

mój mąż też mówi że mogę rodzić we wtorek bo od środy ma kilka dni wolnego :)

Jak zobaczyłam podświetlony wątek gorącej linii to stawiałam na ewuś że już chłopaki są poza brzuchem a tu niespodzianka :)

reklama
Liliti Sonia to taka mala sliczna ksiezniczka od razu widac ze dzieczynka

Gosiargo super zdjecia:)

Gryzka bedziemy sie wspierac byle nie na poczatku lipca :)

Co do puchniecia to mi puchnie tylko prawa stopa :) dziwne chyba bardziej ja obiazam , u nas tez dzis sie wkoncu ladnie zrobilo chociaz zapowiadali deszcze.

Monika- może synek strajkuje i myśli sobie w taką pogodę to ja nie wychodzę:-D:-D
Ciekawe z tym swędzeniem:tak: może coś w tym jest:-)

paula- a u mnie jak było, skracająca się szyjka, postępujące rozwarcie i skurcze, a teraz jak juz mogło by się coś wydarzyć to co...nic, i gdzie tu sprawiedliwość:-D

a mój mąż mi własnie oświadczył,że powinnam urodzić w środę, bo ma wolne potem dwa dni urlopu okolicznościowego sobie weźmie, weekend ma wolny a od poniedziałku 2tyg urlopu...sobie wymyślił, ledwo wrócił ze zwolnienia a już mu się nie chce pracować :)![/B]
hi hi dobry ten Twój mąż hi hi:-) niech juz wychodzą te nasze maluchy

Witajcie dziewczyny,

Gosia** super że już jesteś w domku:-) Ale ci zazdroszczę no i czekamy na zdjęcia Natalki.
Lilili Sonia jest przepiękna:-) Taka malutka kruszynka;-)
Ja już też coraz bardziej nie mogę się doczekać rozwiązania, ale z drugiej strony mam wrażenie że jeszcze nie jestem do końca gotowa. Jeszcze kilka rzeczy trzeba dokupić, obronić się w pracy jeszcze trochę rzeczy zrobić...ahhhhh.... niech mała wybierze sobie sama czas to będzie najlepiej:-)

uciekam Kochane do lozka bo mam skurcze co 20 min narazie sa takie same nie nasilaja sie wiec zobaczymy czy cos sie wogole z tego wykluje:)

ciekawe ktróra z Was sie rozpakuje w nocy hi hi:-)

Dobranoc

uciekam Kochane do lozka bo mam skurcze co 20 min narazie sa takie same nie nasilaja sie wiec zobaczymy czy cos sie wogole z tego wykluje:)

ciekawe ktróra z Was sie rozpakuje w nocy hi hi:-)

Dobranoc

Kochana zaloze sie ze to ty bedziesz;p wczesniejszy post tez o tym swiadczyla ten to juz wogole:)

Lilti sliczna masz coreczke:)

reklama
Do góry