reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Poczytałam Was troche i sie przerazilam ze juz torby do szpitala pakujecie. Ja musze jeszcze koszule za dwie zakupic. Te Muzzy mi sie podobaja i juz wybrałam szarą i fioletową :)
Zdec- ta spacerowka ma taki sam system rozkładania jak quinny, ale nie jest to taki klasyczny kubełek jak tam. Najlepiej zebys sobie w sklepie obejrzała tak jak ja to zrobiłam zanim kupiłam :)

reklama
Witam niedzielnie :-) pogoda za oknem widzę już prześliczna :-D chrzestna do mnie zadzwoniła i mówi, że dwie torby ubrań dla Niny ma :cool2: więc jednak miałam nosa, żeby nie kupować, bo siostra chłopaka też ma dla nas ubranka :-) w każdym razie teraz już mogę kompletować resztę wyprawki, chociaż w sumie został mi wózek do kupienia, łóżeczko z wyposażeniem i pare drobiazgów tylko :-) Strasznie szybko ten czas leci, patrzę dziś na suwaczek, a tam już "Jestem w 29 tygodniu ciąży) :szok: a pamiętam jak zawitałam na forum będąc w 11 tygodniu :-D już tyle czasu z wami :-)

kajdusia-ja już sama niewiem może to już w oczach mi się troi ale wydawało mi się że pisała o trójpaku:zawstydzona/y:
Pisała o bliźniętach w ostatnim poście, więc wydaje mi sie, że trójpak to ona+dwa maluchy, tak jak my jesteśmy dwupaki (jak często się nasza Ewa do nas zwraca:-))

Witam się niedzielnie.
Ja już po śniadanku, piję capuccino waniliowe <mniaaaammm> :)
Wczoraj po badaniu wszystko oki :) Julka waży 1040gram i jest cudna :) mamy filmik z usg 3d ale chyba nie uda mi się żadnej stop klatki z niego zrobić bo się skutecznie chowała i tylko gdzieniegdzie widać jej buźkę.

Witam się niedzielnie.
Wczoraj po badaniu wszystko oki :) Julka waży 1040gram i jest cudna :) mamy filmik z usg 3d ale chyba nie uda mi się żadnej stop klatki z niego zrobić bo się skutecznie chowała i tylko gdzieniegdzie widać jej buźkę.

super, gratuluje:))

Cześć dziewczyny,
Gratuluję dorodnych dzieciaków.

Niedziela zapowiada się piękni, ale ja się czuje jak by właśnie nprzebiegła maraton. Tak mnie bolą nogi, łydki, stawy, że nie wem o co chodzi. Martwi mnie to, a wizyta dopiero w środę.:-(
Mały też jakoś od 2 dni mniej aktywny, niby się rusza, ale to raczej takie lekkie trącenia niż kopiaki do których mnie przezwyczaił. Dodatkowo te sny....Jej niech już będzie czerwiec..:sorry2:

słoniczka coś chyba jest na rzeczy, bo ja też dziś się obudziłam z jakimiś podejrzanymi bólami, jakby reumatycznymi na wysokości ramion i tak mi promieniują na całą długość rąk, że mam wrażenie niedowładu.. to pewnie od spania raz na jednym, raz na drugim ramieniu
a nogi, stawy to może po prostu organizm reaguje na dodatkowe kilogramy ;) w końcu to dla niego nie lada wyzwanie :)

jakoś przestałam się bać, że z niczym nie zdąże, teraz po głowie chodzi mi poród i się cykam, że coś zawalę i nie dam rady :/ kiedyś podczas wybitnie bolącej @ zemdlałam 3 razy pod rząd, a bóle porodowe przecież są o wiele mocniejsze.. nie chodzi mi o mnie tylko o Szkraba, bo co jak Fipek gdzieś utknie w drodze a ja nie będę miała siły, tyle krzywdy mu zrobić mogę :/

rany, to się nazywa pesymistycznie rozpoczęta niedziela :p ale wczoraj pogryzłam się z moim miłym i mam (c)handrę na całego :/

hefi duża już ta Twoja niunia :) ja usg mam 12 kwietnia, się okaże, czy nasz Szkrab dalej taki byczy, bo w 20 tc miał 420 g i ponoć to dosyć sporo jak na tamten czas :p

a mój malec jakiś taki od tej wizyty piątkowej felernej u ginki pobudzony, że 200% normy w boksowaniu i ruchach wyrabia :) czuję go właściwie nie zwykłych dotychczas porach aktywności tylko co chwile daje znać o sobie :) może się jakoś przekręcił i stąd tak. ale nie narzekam, niech kopie ile chce :)

Witajcie z rana!
Dziś w miare ładna pogoda i wolne od pracy trzeba się wybrać na spacerek póki nie zacznie padać deszcz:tak:
Wróciłam do tych postów co pisała izia_tcz i pisała o trójpaku ale chyba zeczywiście chodziło o dwójke w brzuchu i ona jako trzecia:tak:

reklama
witajcie:-)

mnie jakieś przeziębienie złapało:no: gardło mnie strasznie boli:wściekła/y:
dziś na obiad idziemy do mojej mamy, więc muszę powoli zacząć się zbierać...

Witam się niedzielnie.
powizytowe gratulacje:tak::tak::tak:

lenaDTR zdrówka życzę;-)

izia_tcz tragiczna ta sytucja Twojej koleżanki, oby ten drugi dzieciaczek był zdrowy!!!

miłej niedzieli Wam Życzę:-)

Do góry