reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nadika to nacięcie tez zalezy od tego jak jest główka ułozona i czy nie wychodzi razem z rączką co sie zdarza.Co do porodu...nie zamartwiaj się ..to samo przychodzi i na pewno bd wiedziała co z czym i dlaczego;))) Ja nigdy nie chodziłam ,dałam rade a kazdy z czterech porodów był inny;)))

reklama
Cześć Dziewuszi kochane.
Wczoaj miałm wizytę u gina, ale zobaczył tylko wynik ( w pon. robiłam morfologię i obciążenie glukozą) i kazał na konsultację do hemaologa lecieć.
Biorę od 2 tyg Sorbifer i Fenoplex - żelazo, a hemogobina spada, ostatnio było 10,9 a wczoraj 10,6.
Ale Hematolog mnie uspokoił. Zmodyfikował leczenie i za 2 tyg znowu badania.
Mam nadzieję, że bedzie ok.

Mój gin mnie wczoraj trochę zawiódł. Nie zbadł mnie wogóle, nawet serduszka nie posłuchał. Tylko ciśnienienie i tyle.

Gluzkoza wyszła mi dobrze, 52, więc mogę wcinać moje kochane snikersy.
Właśnie zmierzyłam mojego Jaśka i ma w obwodzie 95 cm ( 25 tydz. ciąży).

Kopie dziś tak jakoś słobo, jak na niego, delikatnie rączką macha. Ale w sumie wolę to niż trening kung fu jaki miał 2 dni emu:):-D

:-) witam dzisiaj, zdążyłam już iść od rana na spacer i przy okazji odebrać listy z poczty :-D a dopiero jest 10... chyba zażyję gorącej kąpieli na jeszcze lepszy dzień :cool2: póki co spokój względny mam i się lenię :-p odpoczywać trzeba

karo - na pewno wszystko jest w porządku :tak: na twoim etapie ciąży też czułam maleńką tak nisko, wiec sie nie ma czym martwić, bo to na pewno wam nie służy :-)
ewuś - lepiej się nie zamartwiaj w Twoim przypadku to szczególnie ważne, żebyś odpoczywała!
krakowianka i cobra - ależ ja wam zazdroszczę, a mi pozostaje nudzić sie w domku, udanej herbatki życzę :-)

Witajcie Brzuchatki;)u MNIE MROŹNY DZIEŃ, dopiero wstałam, w sumie to wstałam o 6 żeby zrobić mężowi śniadanie i zjeść razem z nim;)Więc jak wyszedł do pracy to ległam na chwilkę i tera wstałam.....co do porodu....
OLIMPIA moja mama tez mi ciągle mówi, że sam poród nie boli tylko skurcze przed;)

karo nie martw sie jeszcze brzuszek ci urosnie. To dopiero 24tydzien ;-)

Ewuś współczuje.... mam nadzieję ze wkońcu ten pech przestanie Cie przesladować i bedzie dobrze !!!!! :*****

U mnie zaczoł wiatr wiać :-| kurczę od razu słoneczko sie schowało i zimno:p ehhhhh....

reklama
ewus - dzięki ;)

Ale i tak jest chyba coś nie tak- bo miała napisać wieczorem meila a o 12 w południe ostatni raz się odezwała, tel ma non stop zajęty, kurka chyba nic się jej nie stało ;(

Do góry