reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gratuluje dostania kredytu!!
wiem jak to jest dostac klucze hihi euforia to malo!a pozniej ...trzeba uzadzic pokoik dla malenstwa rewelacja!
dzięki:-) tak z jednej strony to euforia super że już bedziemy na swoim a z drugiej strach czy po spłacie raty i opłat wystarczy na życie, a przecież wszystko trzeba jeszcze urządzić umeblować. Ale jakoś to będzie nie musi być wszystko naraz po trochu może damy rade;-)

a tak wogóle to się chyba z Tobą jeszcze nie witałam na tym forum.. więc witam Cię wśród mam czerwcowych;-)

reklama
dzięki:-) tak z jednej strony to euforia super że już bedziemy na swoim a z drugiej strach czy po spłacie raty i opłat wystarczy na życie, a przecież wszystko trzeba jeszcze urządzić umeblować. Ale jakoś to będzie nie musi być wszystko naraz po trochu może damy rade;-)

a tak wogóle to się chyba z Tobą jeszcze nie witałam na tym forum.. więc witam Cię wśród mam czerwcowych;-)

a witam witam!
powolutku wszystko przygotujecie!przeciez nie trzeba wszystkiego naraz choc by sie chcialo

A ja niedawno wróciłam z mężem od jego koleżanki z pracy, jak wrócił po pracy i zjedliśmy obiad to oświadczył,że jedziemy do niej w odwiedziny, a mi się nie bardzo chciało, ale po namowach zgodziłam się i pojechaliśmy i wiecie co nie żałuje....bo dostałam od jego koleżanki trzy torby z ciuszkami dla dzidzi, do tego trochę słodkich zabawek, karuzelę do łóżeczka i huśtawkę. Ciuszki co prawda trzeba przejrzeć i zrobić selekcję, ale już widzę,że jest tam sporo cudeniek :) :)

ewuś-bardzo mi przykro,że nadal jest jak jest, mogę Cię tylko mocno przytulić i wierzyć,że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce a w Twoim przypadku nawet dwa słoneczka

magdalena79- gratulacje!!! to kiedy parapetówka ?

Ona...m- śliczne dziewczynki, no i fajnie,że pochodzisz ze Szczecina, fajnie mieć kolejną koleżnakę ze swojego miasta

Gratuluje też udanych wizyt!

To CIACHO z You Can Dance jest MOJE!!! Umieram ze śmiechu właśnie :) :) :)

Ostatnia edycja:
A ja niedawno wróciłam z mężem od jego koleżanki z pracy, jak wrócił po pracy i zjedliśmy obiad to oświadczył,że jedziemy do niej w odwiedziny, a mi się nie bardzo chciało, ale po namowach zgodziłam się i pojechaliśmy i wiecie co nie żałuje....bo dostałam od jego koleżanki trzy torby z ciuszkami dla dzidzi, do tego trochę słodkich zabawek, karuzelę do łóżeczka i huśtawkę. Ciuszki co prawda trzeba przejrzeć i zrobić selekcję, ale już widzę,że jest tam sporo cudeniek :) :)

ewuś-bardzo mi przykro,że nadal jest jak jest, mogę Cię tylko mocno przytulić i wierzyć,że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce a w Twoim przypadku nawet dwa słoneczka

magdalena79- gratulacje!!! to kiedy parapetówka ?

Ona...m- śliczne dziewczynki, no i fajnie,że pochodzisz ze Szczecina, fajnie mieć kolejną koleżnakę ze swojego miasta

Gratuluje też udanych wizyt!

To CIACHO z You Can Dance jest MOJE!!! Umieram ze śmiechu właśnie :) :) :)

ja tez sikam!!
jacus jest the best!!!!

szczecinianie jednak sa romantykami hihi koles dla mnie wygral z tymi zareczynami

właśnie uświadomiłam mężowi,ze na zajączka dostanie ode mnie koszulę w takim pięknym "brzoskwiniowym" kolorze :) :)

a zaręczyny super!!!

haha sexy!!!wez bo sie posikam!juz sobie wyobrazam mojego Ksiecia w takiej koszuli hahah jak on ma wagi 124 kg (ale nie jest to sam tluszczyk-sikamy z tego ze...jak poznalam konrada to mialam w pasie tyle co on w bicepsie ahahah)
marzy mi sie kapiel....(czuje maly fetorek hahah)ale niestety musze czekac az moje slonce wroci do domu a to jeszcze ok 45 min do godziny ehhh

jejku nie moge sie doczekac nastepnej wizyty!a to dopiero 25 marca ahhh
zazdroszcze Wam dziewczyny tej dzisiejszej wizyty!moj ksiaze sie smieje ze ja to bym sobie ultrasonograf w sypialnii zamontowala...i...ma racje haha.humorek wrocil!

jejku nie moge sie doczekac nastepnej wizyty!a to dopiero 25 marca ahhh
zazdroszcze Wam dziewczyny tej dzisiejszej wizyty!moj ksiaze sie smieje ze ja to bym sobie ultrasonograf w sypialnii zamontowala...i...ma racje haha.humorek wrocil!

ja też mam następna wizytę 25 marca :) czyli równo w 29 tyg, potem z tego co mi lekarz mówił, będzie chciał mnie już widzieć częściej no i pewnie jakie USG będzie się szykowało z z czego bardzo się ciesze, bo mam nadzieję,że kolejny raz usłyszę,że to dziewczynka, bo mam ostatnio jakąś paranoje, ze coś się mogło zmienić ;)

reklama
ona...m-fajne dziewczynki:tak:

A ja siedze i się śmieje z mojego pozwoliłam mu iść obejrzeć meczyk z kumplami i wrócił podchmielony i takie głupoty gada że o matko jedyna nie da mi chyba dziś usnąć:-)

Do góry