ona...m
mama weteranka
A powiedz mi kochana ile płacisz za całość??;-)
w szczecinie w szpitalu wojskowym byla za darmo cos sie w polsce zmienilo???
w irlandii tez jest darmowa ale ja nie chodze bo ja weteranka hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powiedz mi kochana ile płacisz za całość??;-)
Karo nie martw sie! Pamietaj, że masz termin na 30 czerwca, a wiele z nas, które piszą o gwałtownych ruchach na sam początek czerwca. A jednak różnica 3, 4 tygodnie jest ogromna na tym etapie nie przejmuj sie każda z nas jest inna, doczekasz się i Ty ruchów wyżej, po prostu Twoja Milenka jest jeszcze za mała i wyżej nie sięgaco do ruchów to ja nadal czuję tylko kopniaki w niewymowną, są dni że czesto i mocno a czasem mała bardzo spokojna. Nie mam rzadnych falowań na brzuchu i wypinania...wogóle to martwię się czy to jednak normalne...wy piszecie, że was w żeberka, ablo coś...a ja tylko w @ dostaję...czemu ona nie jest wyżej??? chyba zeschizuje.....
Dziewczyny, mam takie pytanie :-)
Jadę jutro na to badanie z glukozą, kupiłam ją w aptece, ale ona jest w proszku... Czy te Panie na badaniu jutro mi ją tam rozrobią czy co?