reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Oli dzięki. No na to wychodzi, że prawie w tym samym wieku będą;-) Ja chciałam się wcelować w sierpień, ale niestety nie wyszło. Dziś GP wyliczyła mi termin na 4.09, więc jakby Dzidzia nie była taka opieszała, jak Niutek, który wyskoczył dopiero 2 tygodnie po terminie, to może się jeszcze załapię na sierpień;-) Chociaż z drugiej strony to nie robię sobie na to zbyt dużych nadziei, bo mój cykl jest daleki od tego, który lekarz bierze pod uwagę i z kalkulatora internetowego wyliczyłam termin na 10.09. I tak naprawdę na to się nastawiam, bo z Niutkiem tak właśnie było: lekarz podał termin na 17.06, ja obliczyłam na 25.06, a Niutek wylazł 28.06, co i tak było po terminie:tak:

o rany Tusia a ja mam termin na 4 sierpnia :-D równy miesiąc. Tylko ja mam wszystko równiutko: z @ i według USG 4.08., aż jestem w szoku, że tak zgodnie wszytko. My już dawno się staraliśmy o drugie więc cieszymy się, że się udało, chociaż ja bym wolała lipiec albo czerwiec.
No ale byle byłoby zdrowe ;-)
Spokojnych tych kilku miesięcy Ci życzę

Co do wagi: Mój Filip ma 87 cm i waży coś ponad 13 kg :-) Ale to dla tego ze jest uszkodzony :-D nie Andzia? :-D -

Tusieńka - gratuluję suwaczka :)

O tak kochana , uszkodzony i to poważnie , zresztą tak jak mój Oskar - no ale my za ten uczynek już jesteśmy umówione w kurorcie letniskowym wiec niema na co narzekać .

tusieńka , oli spokojnej ciąży - och naszły mnie wspomnienia jak to było :)

Oli no to niezły zbieg okoliczności:-D Myśmy zaczęli się starać w październiku, ale tak naprawdę przyłożyliśmy w listopadzie, no a w grudniu już było po;-) więc niespecjalnie długo nam to zajęło, przynajmniej jak dla mnie:-)

Andzia zamiast wspominać, byś zaciążyła i jeszcze raz poprzeżywała:-p

Andzia :-D

Z tego miejsca chciałam pogratulować Karlitce, urodziła synusia i nawet się nam nie pochwaliła. Zapomniała o nas.
W każdym razie KARLITKA GRATULUJĘ!!!!

:-) Hi

Ja tez serdecznie gratuluje Karlitce moze nie dala znac bo tutaj przedtem i tak malo kto pisal

Oli B moja starsza corcia Viki urodzila sie 9 sierpnia i do zimy juz sporo podrosla wiec bylo okay,najgorzej to chyba urodzic malenstwo zima no bo jak tu z takim bobaskiem wyjsc na spacer jak na dworze -20 C

Andzia Monia ja sie tez na ten kurort pisze:-D:-D:-D w koncu cos sie nam od zycia nalerzy tylko sponsorow znalesc musimy a z tym chyba ciezko bedzie

reklama
Do góry