reklama
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Oli dzięki. No na to wychodzi, że prawie w tym samym wieku będą;-) Ja chciałam się wcelować w sierpień, ale niestety nie wyszło. Dziś GP wyliczyła mi termin na 4.09, więc jakby Dzidzia nie była taka opieszała, jak Niutek, który wyskoczył dopiero 2 tygodnie po terminie, to może się jeszcze załapię na sierpień;-) Chociaż z drugiej strony to nie robię sobie na to zbyt dużych nadziei, bo mój cykl jest daleki od tego, który lekarz bierze pod uwagę i z kalkulatora internetowego wyliczyłam termin na 10.09. I tak naprawdę na to się nastawiam, bo z Niutkiem tak właśnie było: lekarz podał termin na 17.06, ja obliczyłam na 25.06, a Niutek wylazł 28.06, co i tak było po terminie
Oli.B
Fanka BB :)
o rany Tusia a ja mam termin na 4 sierpnia równy miesiąc. Tylko ja mam wszystko równiutko: z @ i według USG 4.08., aż jestem w szoku, że tak zgodnie wszytko. My już dawno się staraliśmy o drugie więc cieszymy się, że się udało, chociaż ja bym wolała lipiec albo czerwiec.
No ale byle byłoby zdrowe ;-)
Spokojnych tych kilku miesięcy Ci życzę
No ale byle byłoby zdrowe ;-)
Spokojnych tych kilku miesięcy Ci życzę
Co do wagi: Mój Filip ma 87 cm i waży coś ponad 13 kg :-) Ale to dla tego ze jest uszkodzony nie Andzia? -
Tusieńka - gratuluję suwaczka
O tak kochana , uszkodzony i to poważnie , zresztą tak jak mój Oskar - no ale my za ten uczynek już jesteśmy umówione w kurorcie letniskowym wiec niema na co narzekać .
tusieńka , oli spokojnej ciąży - och naszły mnie wspomnienia jak to było
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Oli no to niezły zbieg okoliczności Myśmy zaczęli się starać w październiku, ale tak naprawdę przyłożyliśmy w listopadzie, no a w grudniu już było po;-) więc niespecjalnie długo nam to zajęło, przynajmniej jak dla mnie:-)
Andzia zamiast wspominać, byś zaciążyła i jeszcze raz poprzeżywała
oj tusieńko prędzej z moniką do kurortu pojade niż zaskocze
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
:-) Hi
Ja tez serdecznie gratuluje Karlitce moze nie dala znac bo tutaj przedtem i tak malo kto pisal
Oli B moja starsza corcia Viki urodzila sie 9 sierpnia i do zimy juz sporo podrosla wiec bylo okay,najgorzej to chyba urodzic malenstwo zima no bo jak tu z takim bobaskiem wyjsc na spacer jak na dworze -20 C
Andzia Monia ja sie tez na ten kurort pisze w koncu cos sie nam od zycia nalerzy tylko sponsorow znalesc musimy a z tym chyba ciezko bedzie
Ja tez serdecznie gratuluje Karlitce moze nie dala znac bo tutaj przedtem i tak malo kto pisal
Oli B moja starsza corcia Viki urodzila sie 9 sierpnia i do zimy juz sporo podrosla wiec bylo okay,najgorzej to chyba urodzic malenstwo zima no bo jak tu z takim bobaskiem wyjsc na spacer jak na dworze -20 C
Andzia Monia ja sie tez na ten kurort pisze w koncu cos sie nam od zycia nalerzy tylko sponsorow znalesc musimy a z tym chyba ciezko bedzie
reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Andzia a czemu pytasz? Gabrysia frytki bardzo lubi ale nie tknie niczego co ma gaz i babelkuje:-)