reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Kasia :-:)-(

Ja z Gabi ide w przyszlym tygodniu na ostatnie szczeoienie pozniej u nas dopiero na 4 latka bo tutaj dzieci ida wczesniej do przedszkola,Gabi pewnie duzo nie przybrala na wadze bo straszny niejadek sie z niej zrobil:)

reklama
Kalina miło Cię widzieć:-) To Ty tu jeszcze zaglądasz?;-) Pozdrów Dziewczyny ode mnie :happy:

Kasiu naprawdę wielka szkoda tak szacownego Moda:-(

Ostatnia edycja:
kalina a co ci sie stało że tu zajrzałaś ? pewnie ksenia śpi :) a swoją drogą wrzuciłabyś focie na zamkniety swojej księżniczki

tusieńko ty też pokazałabyś benia :)

No cos sie forum ozywilo:-) Tusienko ja tez serdecznie ci gratuluje troszke Wam zazdroszcze tych brzusiow:-)
Wydzwaniam za biletami bo koncem kwietnia ruszamy do Polski,to juz 4 lata jak ostatnio tam bylismy i to zima,teraz chce troszke pozwiedzac,male juz na tyle duze ze sobie poradza,pochodze z gor wiec bedzie co ogladac,niewiwmy jeszcze tylko czy moj P. da rady z nami poleciec okaze sie dopiero przed samym wylotem

No wlasnie dziewczyny wrzuccie jakies zdjecia jak mozecie z siebie i maluszkow oczywiscie jesli mozecie:tak:

Beatko dzięuję serdecznie:-)

Co do zdjęcia, to muszę przeszperać archiwum i wybrać najlepsze z najlepszych, co może graniczyć z cudem, bo przecież wszystkie są najlepsze;-) Ale postaram się przy okazji, jak będę miała więcej czasu:happy:

Co do wagi: Mój Filip ma 87 cm i waży coś ponad 13 kg :-) Ale to dla tego ze jest uszkodzony :-D nie Andzia? :-D -

Tusieńka - gratuluję suwaczka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry