reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Ja też mam zamiar kupić fotelik na rower, bo też lubie jeżdzić na rowerze. Wuyu daj znać na jaki sie zdecydowaliście.

reklama
Beato, a miałaś fotelik z odchylanym oparciem? Przyczepki trochę się boję, w mieście drogi rowerowe są różnej jakości, raczej trzeba omijać dziury!
Pozostaje tylko jezioro w tygodniu, kiedy nie ma tłumów. A powiedz , czy Viki często Ci zasypiała na spacerze i jak długie były takie przejażdżki?

My daleko nie jezdzilysmy do park,a tam mamy z 20 m. rowerkiem tak powoli:-) wyjezdzalam zwykle po porannej drzemce a wracalam przed ta popoludniowa tak ze nie pamietam zeby mi tam zasypiala.
Fotelik mialam taki od roku mial regulowane oparcie,Viki bardzo lubila podziwiac krajobraz i zwykle byla spokojna,czasami w niedziele jechalismy na dluzsza przejazdzke ale co 20,30 stawalismy aby mala odpoczela:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie,
wstaliśmy wcześnie, bo musieliśmy wyprawić tatę na 'śnieżne szaleństwo'. Mamy tydzień laby. A tu zapowiada się deszczowo, zimno, ponuro...

Zielona, przyjaciółka polecała mi foteliki Kettler. A co kupimy, to wyjdzie w praniu, pewnie to co na składzie sklepu dziecięcego będzie :-) i da się doczepić do mojego roweru.

Dzień dobry :)
mam na imię Karolina i jestem mamą Gabrysi :) urodzonej 26 czerwca 2009 r :)

z Gabi jeszcze na spacery rowerowe nie jeżdziłam ale za to zamówiliśmy teraz fotelik do samochodu ;) Kiddy COMFORT PRO 9-36 kg

kiddycomfortproh&.jpg

opinie są bardzo dobre i mam nadzieję że się sprawdzi :)

Ostatnia edycja:
my tez będziemy musieli pomyśleć na zakupem nowego fotelika, z tego nogi wystają choć wagowo jest w normach. :-)

karlita ile dałaś za ten fotelik jeśli można wiedzieć? bo tęż mi się podoba

Oj ale dawno mnie tu nie bylo Kobietki. Mialam troche do nadrobienia choc widze, ze za glosno to tu nie jest. Jestesmy w trakcie kupowania domu i zalatwiania z tym pelno. Dlatego tak malo tu jestem.
Mam nadzieje ze jakos dam rade sie czesciej oddzywac.

Co do fotelika, to cale szczescie mam po starszej corci wiec ominie mnie szukanie w tej kwesti :)
Buziaki dla wszystkich maluszkow i mamusiek :)

za fotelik zapłaciłam 1100 zł ale potrzebujemy czegoś dobrego bo w tym roku będziemy jeździć w długie trasy :) a wiadomo bezpieczeństwo na pierwszym miejscu :)

a tak wygląda w rzeczywistości :)

mówie Wam cudeńko :)

fot2..jpgfot1..jpg

uuu dużo, nasz budżet aż takiego wydatku nie przewiduje. swoja droga my jeździmy na trasach do dziadków czy na działkę wiec max 50 km w jedna stronę robimy;-)
ale fotelik piękny :-)

reklama
karlita śliczny ten wasz fotelik :) my kupiliśmy taki maxi cosi..jpg
Piter jest zachwycony, nawet nie chce spać w drodze tak mu się podoba, że wszystko widzi

Do góry