reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Beato, a miałaś fotelik z odchylanym oparciem? Przyczepki trochę się boję, w mieście drogi rowerowe są różnej jakości, raczej trzeba omijać dziury!
Pozostaje tylko jezioro w tygodniu, kiedy nie ma tłumów. A powiedz , czy Viki często Ci zasypiała na spacerze i jak długie były takie przejażdżki?
My daleko nie jezdzilysmy do park,a tam mamy z 20 m. rowerkiem tak powoli:-) wyjezdzalam zwykle po porannej drzemce a wracalam przed ta popoludniowa tak ze nie pamietam zeby mi tam zasypiala.
Fotelik mialam taki od roku mial regulowane oparcie,Viki bardzo lubila podziwiac krajobraz i zwykle byla spokojna,czasami w niedziele jechalismy na dluzsza przejazdzke ale co 20,30 stawalismy aby mala odpoczela
Ostatnia edycja:
Witajcie,
wstaliśmy wcześnie, bo musieliśmy wyprawić tatę na 'śnieżne szaleństwo'. Mamy tydzień laby. A tu zapowiada się deszczowo, zimno, ponuro...
Zielona, przyjaciółka polecała mi foteliki Kettler. A co kupimy, to wyjdzie w praniu, pewnie to co na składzie sklepu dziecięcego będzie :-) i da się doczepić do mojego roweru.
wstaliśmy wcześnie, bo musieliśmy wyprawić tatę na 'śnieżne szaleństwo'. Mamy tydzień laby. A tu zapowiada się deszczowo, zimno, ponuro...
Zielona, przyjaciółka polecała mi foteliki Kettler. A co kupimy, to wyjdzie w praniu, pewnie to co na składzie sklepu dziecięcego będzie :-) i da się doczepić do mojego roweru.
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Witaj
Fotelik przesliczny,mam nadzieje ze Gabrysi bedzie fajnie sie w nim jezdzilo.
Moja corcia tez ma Gabi na imie.
Fotelik przesliczny,mam nadzieje ze Gabrysi bedzie fajnie sie w nim jezdzilo.
Moja corcia tez ma Gabi na imie.
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Oj ale dawno mnie tu nie bylo Kobietki. Mialam troche do nadrobienia choc widze, ze za glosno to tu nie jest. Jestesmy w trakcie kupowania domu i zalatwiania z tym pelno. Dlatego tak malo tu jestem.
Mam nadzieje ze jakos dam rade sie czesciej oddzywac.
Co do fotelika, to cale szczescie mam po starszej corci wiec ominie mnie szukanie w tej kwesti
Buziaki dla wszystkich maluszkow i mamusiek
Mam nadzieje ze jakos dam rade sie czesciej oddzywac.
Co do fotelika, to cale szczescie mam po starszej corci wiec ominie mnie szukanie w tej kwesti
Buziaki dla wszystkich maluszkow i mamusiek
reklama