reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Andzia, to tylko zdjęcie... hehehe, jakbyś tą gębę widziała dzień w dzień, to zmieniłabyś zdanie hehehe... a Tacjanka, to jest artystka, w życiu bym na tą drakulę nie wpadła :-D

reklama
Witam się po dwódniowej nieobecności :-)

Ja miałam weekend bardzo intensywny z racji tego, że moja koleżanka wchodziła za mąż - zaliczyliśmy i wesele i poprawiny, sama byłam w szoku, że dałyśmy radę z córcią w brzusiu. W sobotę mała była mało aktywna, za to od wczoraj mam okopany cały lewy bok. Też zastanawiam się jak ona leży, a wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu...
W piątek przyszło łóżeczko i mój mąż wczoraj je rozłożył, niedokładnie o taki kolor nam chodziło, na zdjęciu w internecie inaczej trochę wyglądało, no ale cóż, jak ktoś dobrze nie popatrzy to później tak ma...
Dla dzidzi mam już rzeczy poprane, teraz czeka mnie prasowanie i pakowanie toreb do szpitala, w trakcie wyjdzie czego mi jeszcze brakuje...

Pozdrawiam Was brzuchatki i zyczę miłego dnia...

witajcie kobietki

ja mialam dzis nie przespana noc.za nic nie moglam sie ulozyc i jeszcze malenstwo mi pod same zebra zawedrowalo i siedzi tam do tej pory.wczoraj bylam na komunii i za duzo sobie pozwolilam i zjesc i siedziec.myslalam ze do domu nie dojde mialam tak brzuch napiety z tego obrzarstwa i od siedzenia kregoslup daje we znaki .jadlam jakbym jedzenia nie widziala az wstyd mi bylo taki mialam apetyt.moj maz az stwierdzil ze jeszcze nie widzial zebym ja tyle zjadla.:zawstydzona/y:a dzis o 5 zwleklam sie z lozka i mowie ze jesc mi sie chce.jakis tasiemiec na koniec mnie lapie czy co.

Czesć dziewczynki.
Ja wczoraj byłam w szpitalu zobaczyć porodówkę ( nigdy nie byłam na tym oddziale) - bo spotkałam się z położnikiem żeby dogadać sie z nim w sprawie porodu mojego.
Akurat była cisza i spokój -żadnej rodzącej, więc widziałam wszystkie pokoje do porodów.
Czysto i schludnie, po remoncie.

zapomniałam wam powiedzieć ze w Realu są bodziaki 3 szt po 8 zl, nawet fajne kolorki i pokoszulki tez po 8 zl. gatunek nawet fajny .

A w biedronce arbuzy po 3.50 pychotka tylko pestek sporo i można sie powkurzac no ale zato jakie słodziutkie. mniaam mniaqm:-D

ja tu tez mam cos dla Was do posmiania i moze ktorejs z Was sie przyda, jak Was beda meczyc telefonicznie operatorzy roznych sieci ;-):-)

Ale mi poprawiłaś chumor, usmiałam się jak wariatka:-D:-D:-D:-D

U nas fajowo, parapetówa bardzo udana:tak: Dzisiaj mam gigantycznego lenia, więc pomimo wielkich planów, postanowiłam nie robić nic;-) będzie dzień lenistwa totalnego:-)

Lody tez wcinam bez opamiętania, teraz na tapecie śmietankowa krówka Algidy, pychota:tak:

Blumetko ale Cię rozłożyło, wracaj szybko do zdrówka:tak:

Ja dzis rano mialam depilacje i powiem ci andziu ze tyle co sie przy tym nawyklinam to nigdy i nigdzie.... w ogole mi ostatnio nie idzie :-D
Ewuniu- pochwal sie zupka bo ja dzis na lenia :-D platki z mlekiem :-D

Witam dziewczynki;-)

Ja dzis juz troszke lepiej sie czuje ale ból gardła i kości pozostał.Poza tym jestem poprostu osłabiona jak to przy przeziebieniu bo dosłowienie co chwilke mnie oblewa zimny pot nawet jak siedze czy leże i nic nie robie ....brałam juz dzis kilka razy prysznic ale czuje ze tak bedzie przez nastepne kilka dni.Kupiłam sobie tabletki na gardło w aptece narazie działaja z miernym skutkiem no ale jakos trzeba przetrwac.

U nas pochmurno i chyba bedzie dzis padało, ale ja i tak nigdzie sie nie wybieram synus mi zakupy zrobi wiec ja nie musze nawet szykowac sie zeby wyjsc do ludzi bo i tak nie mam na to ochoty....obiadek z wczoraj jest wiec luzik gotowac nie musze , no może cos tam dogotowac tylko np. makaron i juz.....
Wy dziewczynki nie chorujcie bo to nc fajnego tak na koncówece masakra.A najgorsze to jest to że mój męzulke mówi ze klimatyzacja w aucie mnie załatwiła.....niewiem moze i ma racje bo ja ciagle na klimie jezdze bo mi poprostu ciagle goraco......

Miłego dnia wam zycze kochane brzuchatki ;-)

reklama
Do góry