reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Dziewczynki nie wiem co to jest z nami, ale ja też mam okropną ochotę na lody i jem je codziennie. Ciekawe.

Mam absolutnie dokladnie to samo!! Na lody mam ochote dzien w dzien!!:-)

A co do kotow, to zdecydowanie uwazam, ze one wyczuwaja nasz stan. Ja mam dwa futra i odkad jestem w ciazy zdecydowanie delikatniej sie ze mna obchodza, a przede wszytskim nigdy ale to nigdy nie ukladaja mi sie na brzuchu, a wczesniej uwielialy to robic. Teraz zatrzymuja sie na kolanach i nawet nie probuja isc dalej. Czasem poloza tylko lapke, a jak Alex je kopnie to patrza w to miejsce z zainteresowaniem. Smieszne sa takie, ze szok!

Ostatnia edycja:
reklama
halo, to ja chyba dzisiaj pierwsza:tak: odmeldowuje się do porządków: wielkie sprzątanie dzisiaj przede mną zaczynam od mycia okien i wymiany pościeli;-)

uszanowanko, trafiło mi się pudło :szok: jak nigdy :-D Julinka jeszcze śpi, Adam wyszedł do pracy bo ma zebranie z dyrektorem regionalnym... teśście poszli do lekarza, to jestem sama... jak mała wstanie wezmę się może za jakąś robotę... trochę posprzątam może umyję okienko... na razie luzik :-D wreszcie wstawiłam pranie dla malutkiej! kurde ale ja mam tempo hehehe :-D

udanego dnia misiaczki :-D

hej mamuśki :) odzywam się po 2 dniowej nieobecności :p:p hehe wczoraj byłam na komunii :) ale się najadłam :):) dziś u nas zapowiada się śliczna pogoda może w końcu zabiorę się za pranie :) w końcu trzeba :) Życzę miłego dnia :):) Pozdrawiam

Melduję się wciąż w dwupaku :wściekła/y::wściekła/y:
Przedwczoraj mnie nieźle przeczyściło i zaczęły się bóle, jak na okres (tak miałam z Mikusiem), no ale wszystko ucichło :-:)-(
Dziś uskutecznię długie spacery, wypiorę dywan, a wieczorkiem może małe fiki-miki z mężulkiem :-D Może coś się ruszy.
Już chcę być po!!

Buziaki dla wszystkich!

Witam :-)

u mnie za oknem słoneczko. Ja też muszę się za porządki zabrać bo po weekendzie w domku lepiej nie mówić co się dzieje.

le czasem sie zastanawiam, czy kot nie odczuwa czasem jakiejs wewnetrznej potrzeby ochraniania/pilnowania/dotrzymywania towarzystwa czlowiekowi, bo wizyta w wc zawsze wyglada tak samo. Chocby kotu bylo super przyjemnie na kolanach u meza, to i tak pojdzie za mna do lazienki, polasi sie, a potem czeka na progu lub kreci sie po lazience dopoki ja z niej nie wyjde. A wtedy to juz idzie sobie gdzie akurat ma ochote. Niesamowite to jest i nie wierze, ze sa to tylko przypadki :-)

Carmi moje reagują tak samo, koty mają chyba jakiś wewnętrzny radar:tak:. Dla mnie jest to niesamowite.

Blumetka wracaj szybko do zdrowia !!!

Ewunia fajny brzuchol !!!

Miłego dnia!!!

witam:tak:
dzis to bedzie cyba strasznie porzadkowy dzien dla czerwcówek:-D:-D
tez musze troszke posprzatac:wściekła/y::wściekła/y: ale tak mi sie nie chce:szok:

Ja też się witam:)
już nadrobiłam zaległości w czytaniu, teraz zbieram się do sprzątania, a co do skurczy to pojawiają się kilka razy w ciągu dnia, mogłyby już przyspieszyć odrobinkę:tak:.
Dowiedziałam się że jeszcze dostanę wagon ciuszków od kogoś, kto wraca do kraju i nie ma co z tym zrobić, mama już wróciła do Polski - kto mi to teraz poprasuje???;-). Niecierpię prasować, brrr... ale dam radę. Miłego poniedziałku!

Hej kochaniutkie :-)
Ja sie melduje juz po lekarzu co i jak napisze tam gdzie trzeba :-)
Ja dzis robie nic... wszystko wczoraj zrobione na blysk :-)
Nic mi sie dzis nie chce a pogoda piekna cieplo i sloneczko tylko po poludniu ma podobno padac grrrrrrr.... :p
Ewunia- supcio brzusiooo :-) i drakula tez clakiem "fajna" :-D :-D hahahhha
A poropos lezenia to moja dzidzia lezy glowka w dol lekarz potwierdzil i plecki tez ma z lewej strony i pan doktor dostal dzis kopa za sciskanie brzusia hahahahahha :-D

reklama
Hej kochaniutkie :-)
Ja sie melduje juz po lekarzu co i jak napisze tam gdzie trzeba :-)
Ja dzis robie nic... wszystko wczoraj zrobione na blysk :-)
Nic mi sie dzis nie chce a pogoda piekna cieplo i sloneczko tylko po poludniu ma podobno padac grrrrrrr.... :p
Ewunia- supcio brzusiooo :-) i drakula tez clakiem "fajna" :-D :-D hahahhha
A poropos lezenia to moja dzidzia lezy glowka w dol lekarz potwierdzil i plecki tez ma z lewej strony i pan doktor dostal dzis kopa za sciskanie brzusia hahahahahha :-D

Witaj!! no to wspaniałe wieści :-D u na s w CK jest gorąco jak cholera, leje się ze mnie i muszę odetchnąć... już odkurzyłam i zrobiłam pranie jednej partii ubranek :-D kurka wodna ile tego jest... Julinka się bawi i ogląda ulicę sezamkową :-) zostały mi podłogi do umycia... może jeszcze okna zaczepię później...u nas parno to pewnie będzie burza jak pieron po południu... aniech se pada :-D
A co do drakuli... fajna ??? :szok: weź mnie nie osłabiaj z samego rana :-D

właśnie sobie uświadomiłam, za miesiąc mam imprezkę Julinki :szok: ale ten czas leci...

Ostatnia edycja:
Do góry