kaska76
Czerwcowa Mama 2009
u mnie niestety nie ma szkoły rodzenia.... jakby była chętnie bym się tam wybrała... no ale niestety trzeba sobie radzić samemu
Zapisz się przy szpitalu do Żagania albo do Żar, naprawdę polecam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie niestety nie ma szkoły rodzenia.... jakby była chętnie bym się tam wybrała... no ale niestety trzeba sobie radzić samemu
hmmm tak czytam o Waszych zakupach i przygotowaniach do porodu, to wygląda mi na to, że jestem jakaś wyrodna... jeszcze kompletnie nic nie mam (ups przepraszam mam listę co muszę kupić.... ;-) ) Chociaż jak o tym myślę to nie ukrywam, że czasami mnie przerażenie ogarnia... Uzgodniłam z moim mężulkiem, że na zakupy pojedziemy w maju (termin mam na 17-tego czerwca) ale w tej chwili zastanawiam się czy nie za późno ;>