reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Monika_M gatuluje synka.
Wszyskim gratuluje zdrowych bobaskow .
Jesli chodzi o badania to ja tez bede miała dopiero 2 badanie krwi i moczu oraz glukoze 50g.

reklama
No ba, pewnie ze mamy!
Ja zapomnialam dopisac w relacji, ze lozysko mam na przedniej scianie macicy, dlatego slabiej moge odczuwac ruchy malenstwa i dlatego tez jak sprawdzam w domu serduszko na detektorze, to moge go slabiej slyszec.
Maluch poki co w polozeniu podluznym miednicowym.

Oooo :happy: Ja też mam łożysko na przedniej ścianie.
Tym bardziej zdziwiło mnie, że już wyczułam pierwsze ruchy :-) Szkoda, że takie słabiutkie i że tak rzadko... No, ale pewnie się jeszcze zdążę nacieszyć ;-)

Monika gratuluję dorodnego synka:tak::-)

Tau super, że i u Was wszystko na swoim miejscu;-)

margarytka i Tobie również gratuluję chłopaczka:-)

Rzeczywiscie mamy straszny chlopski urodzaj:tak:;-) A mnie sie zawsze wydawalo, ze splodzic chlopca jest trudniej niz dziewczynke, a tu prosze, sama bede miala dwoch facecikow:tak:, a drugi to nawet splodzony trzy dni przed owulacja, wiec wlasciwie powinien byc dziewczynka;-);-):-D

Witam !
Dziewczyny, gratuluję chłopaków! Jak tak dalej pójdzie, to nasze córcie będą ilościowo daleko w tyle :-D:-D:-D Fajnie , że wszystko wyszło na badaniach ok. Ale nie ma co, dorodne chłopaki! Moja niunia miała w 19 tyg. "tylko" 240g! Myślicie , że w ciągu 2 tygodni mogłaby też aż tyle nadgonić?
Ja też mam łożysko przednie, więc może dlatego jakoś słabo czuję te ruchy. No i z tego co mi ginka mówiła, to musimy bardziej uważać na brzuchy z tego powodu :-)
A ja coś dzisiaj mam strasznie ciężką głowę i boli mnie już od kilku godzin. Chyba coś nie tak z ciśnieniem.

reklama
Do góry