reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Monika_M gatuluje synka.
Wszyskim gratuluje zdrowych bobaskow .
Jesli chodzi o badania to ja tez bede miała dopiero 2 badanie krwi i moczu oraz glukoze 50g.

reklama
No ba, pewnie ze mamy!
Ja zapomnialam dopisac w relacji, ze lozysko mam na przedniej scianie macicy, dlatego slabiej moge odczuwac ruchy malenstwa i dlatego tez jak sprawdzam w domu serduszko na detektorze, to moge go slabiej slyszec.
Maluch poki co w polozeniu podluznym miednicowym.

Oooo :happy: Ja też mam łożysko na przedniej ścianie.
Tym bardziej zdziwiło mnie, że już wyczułam pierwsze ruchy :-) Szkoda, że takie słabiutkie i że tak rzadko... No, ale pewnie się jeszcze zdążę nacieszyć ;-)

Monika gratuluję dorodnego synka:tak::-)

Tau super, że i u Was wszystko na swoim miejscu;-)

margarytka i Tobie również gratuluję chłopaczka:-)

Rzeczywiscie mamy straszny chlopski urodzaj:tak:;-) A mnie sie zawsze wydawalo, ze splodzic chlopca jest trudniej niz dziewczynke, a tu prosze, sama bede miala dwoch facecikow:tak:, a drugi to nawet splodzony trzy dni przed owulacja, wiec wlasciwie powinien byc dziewczynka;-);-):-D

Witam !
Dziewczyny, gratuluję chłopaków! Jak tak dalej pójdzie, to nasze córcie będą ilościowo daleko w tyle :-D:-D:-D Fajnie , że wszystko wyszło na badaniach ok. Ale nie ma co, dorodne chłopaki! Moja niunia miała w 19 tyg. "tylko" 240g! Myślicie , że w ciągu 2 tygodni mogłaby też aż tyle nadgonić?
Ja też mam łożysko przednie, więc może dlatego jakoś słabo czuję te ruchy. No i z tego co mi ginka mówiła, to musimy bardziej uważać na brzuchy z tego powodu :-)
A ja coś dzisiaj mam strasznie ciężką głowę i boli mnie już od kilku godzin. Chyba coś nie tak z ciśnieniem.

reklama
Do góry