reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
Monika - gratuluje dorodnego syneczka!!!!!
Ciekawe czy ja sie dowiem na swojej wizycie za 2 tyg kto mnie tak mocno kopie.:-)))
Ciekawe czy ja sie dowiem na swojej wizycie za 2 tyg kto mnie tak mocno kopie.:-)))
No ba, pewnie ze mamy!
Ja zapomnialam dopisac w relacji, ze lozysko mam na przedniej scianie macicy, dlatego slabiej moge odczuwac ruchy malenstwa i dlatego tez jak sprawdzam w domu serduszko na detektorze, to moge go slabiej slyszec.
Maluch poki co w polozeniu podluznym miednicowym.
Oooo Ja też mam łożysko na przedniej ścianie.
Tym bardziej zdziwiło mnie, że już wyczułam pierwsze ruchy :-) Szkoda, że takie słabiutkie i że tak rzadko... No, ale pewnie się jeszcze zdążę nacieszyć ;-)
margarytka
Czerwcowa mama 2009
Padnięta jestem potwornie, ale musiałam na chwilę tu zajrzeć, żeby oznajmić...
BĘDZIE CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aga29
Fanka BB :)
Rzeczywiscie mamy straszny chlopski urodzaj;-) A mnie sie zawsze wydawalo, ze splodzic chlopca jest trudniej niz dziewczynke, a tu prosze, sama bede miala dwoch facecikow, a drugi to nawet splodzony trzy dni przed owulacja, wiec wlasciwie powinien byc dziewczynka;-);-)
Witam !
Dziewczyny, gratuluję chłopaków! Jak tak dalej pójdzie, to nasze córcie będą ilościowo daleko w tyle Fajnie , że wszystko wyszło na badaniach ok. Ale nie ma co, dorodne chłopaki! Moja niunia miała w 19 tyg. "tylko" 240g! Myślicie , że w ciągu 2 tygodni mogłaby też aż tyle nadgonić?
Ja też mam łożysko przednie, więc może dlatego jakoś słabo czuję te ruchy. No i z tego co mi ginka mówiła, to musimy bardziej uważać na brzuchy z tego powodu :-)
A ja coś dzisiaj mam strasznie ciężką głowę i boli mnie już od kilku godzin. Chyba coś nie tak z ciśnieniem.
Dziewczyny, gratuluję chłopaków! Jak tak dalej pójdzie, to nasze córcie będą ilościowo daleko w tyle Fajnie , że wszystko wyszło na badaniach ok. Ale nie ma co, dorodne chłopaki! Moja niunia miała w 19 tyg. "tylko" 240g! Myślicie , że w ciągu 2 tygodni mogłaby też aż tyle nadgonić?
Ja też mam łożysko przednie, więc może dlatego jakoś słabo czuję te ruchy. No i z tego co mi ginka mówiła, to musimy bardziej uważać na brzuchy z tego powodu :-)
A ja coś dzisiaj mam strasznie ciężką głowę i boli mnie już od kilku godzin. Chyba coś nie tak z ciśnieniem.
reklama
Padnięta jestem potwornie, ale musiałam na chwilę tu zajrzeć, żeby oznajmić...
Gratulacje !:-)