reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

Cześć dziewczyny!!
U nas dziś pogoda całkiem ładna. Słonka nie widać ale jest sympatycznie.
Chyba się wybierzemy na jakiś spacerek.
Wczoraj od 22-02 mała użądziła sobie maraton ssania. Opróżńiła mi piersi totalnie.... a dziś znów nawał... co za życie.:sorry2:

Lenka - trzymam kciuki żebyś zaraz tuliła już swoją dzidzie

reklama
hej
Lenka ja też trzymam kciuki abyś już dziś mogła tulić swojego maluszka
milkada jeśli dzidziuś miał się urodzić przed 20 to idź wcześniej do szpitala ja z ost. miesiączki termin mam na 20 czerwca i ginek powiedział że jak będę po terminie to najpóźniej mam się zgłosić na 24 do szpitala mówił że nie ma co czekać za długo

A umnie noc przespana, cały dzień wczoraj miałam straszne bule w dole brzucha a brzuch tak mi się napinał myślełam że nie dotrwam nocy chciałam se pomuc i zrobiłam maratom sprzątania wysprzątałam cały dom umyłam okna prałam prasowałam i co ciągle tylko boli nic więcej sie nie dzieje :no: a wszystko nasiliło się powtorkowej wizycie u ginka jak mie badał to wymacał że czuje głowke nisko i powiedzieł ze to lada dzień i to maja psychika tak zaczeła działać albo nadruszył moją szyke:angry: i się męcze a efektów nie ma.

witam :)

ja dziś nie wyspana :( przeżyłam koszmar w nocy przez bolący ząb i nie śpie od 3 !!! na szczęście udało mi się dostać na dziś do dentysty i mam nadzieję że mi to zrobi o ile będzie chciał zastosować znieczulenie bo nie wyobrażam sobie leczenia bez !!!

Lenka ja również zaciskam kciuki
Mikalda ja miałam termin z ostatniej miesiączki na 15 a z pierwszego usg na 19 i lekarz kazał mi się zgłosić w sobotę (20) jeśli się nic nie będzie działo, ale moja kuzynka chodziła w ciąży 43 tygodnie i dziecko urodziło się zdrowiutkie i wszystko było w porządku !!! - to chyba trochę na zasadzie co szpital (lub lekarz) to obyczaj

oczywiści u mnie zero objawów porodu !

Cześć!

Ja dziś oficjalnie chciałam powiększyć grono przeterminowanych;-) Wczoraj upłynął mi termin z OM wyliczony przez lekarza, a moja dzidzia ani myśli jeszcze wychodzić:szok: W przyszłą środę mam wizytę u lekarza i jak do tego czasu nic się nie ruszy, to pewnie powie mi kiedy mam się stawić na wywołaniu. Ale ja jestem pełna nadziei i optymizmu, że uda się indukowania uniknąć. No i nastawiona, że urodzę w nocy z 22.06 na 23.06 - innej opcji nie ma;-):-D:-D:-D

Milkada jeśli nic złego się u Ciebie nie dzieje (tzn. nie krwawisz, a dzidzia rusza się tak, jak do tej pory), to się nie masz co stresować. U mnie poród wywołują 10 dni po terminie z tego co się orientuję. A poza tym chyba nie bez powodu ciąża to 40 +/- 2 tygodnie. Tak więc głowa do góry i myśl pozytywnie - na pewno wszystko będzie ok:tak:

CZeść dziewczynki. Mój mały właśnie usypia więc wpadłąm się przywitać. U nas pogoda w kratkę raz świeci słońce a potem zaraz się zachmurza, ale na spacerek i tak wyjdziemy a co :-D
Mimo mojego wczorajszego strachu o reakcję Filipa na szczepionkę, było super zero gorączki i rączka też bez opuchlizny :-)
A co do spania w nocy to Fifi budzi się około 24.00 potem po 3.00 a potem już o 6.00. Łącznie z przebieraniem pobudka zajmuje nam około 30 minut i mały usypia ładnie w swoim łóżeczku, a rano jak tatuś pójdzie do pracy to odsypiamy sobie pobudkę razem na łóżku i śpimy do 11.00 tak jak dzisiaj :-D
Mówię wam Anioł a nie dziecko mi się trafił.
Życzę miłego dzionka i jeszcze nierozpakowanym mamusiom życzę szybkiego spotkania z maluchami :tak:

Witajcie oczeekujace...

dzisiaj moj termin, ale Niunio nic a nic sie nie wybiera, :dry:jutro mam wizyte i gin. moze i mnie tak zbada, ze pojde wieczorem rodzic, bo juz czekam jak na zbawienie, ja tez dzisiaj sie za sprzatanie wziełam, maz lata jako opazony chyb acudem liczy ze dzisiaj sie synek zdecyduje:-(

[/urlhttp://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=34&dzien=5&miesiac=9&rok=2008&bg=000
http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=34&dzien=5&miesiac=9&rok=2008&bg=000
http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=34&dzien=5&miesiac=9&rok=2008&bg=000

reklama
Do góry