reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

czesc dziewczynki
nie bylo mnie mase czasu!
wpadam tylko szybko czesc powiedziec...bo obowiazki wzywaja juz wkrotce wiecej napisze co nas...troche juz sie wyzalilam na watku karmienie piersia, bo troszke sie u nas kryzysowato zrobilo, ale staram sie myslec pozytywnie

reklama
Mój z brzuszka nie daje się wyspać. Jestem taka połamana po tej nocy. Ledwo się poruszam. Ale jeszcze dziś- a jutro do szpitala- może coś wkońcu ze mną zrobią:):):)
Och jak się boje porodu po tych dzisiejszych bólach- czuje takie bolesne kłucia jakby mi kości na siłe ktoś rozwierał-Masakra
Także zniosę wszystko byle by Adaś już był ze mną

Ostatnia edycja:
Hej kochane :-)
Ja sie dzis tez nie wyspalam, nie moglam sobie miejsca poszukac, tak zle i tak nie dobrze!
Rano obudzily mnie skurcze z bolem w krzyzu i podbrzuszu niczym te co mialam po podlaczeniu oxo, mam jakies tam skurczyki ale pewnie wszystko przejdzie bokiem bo juz sa coraz slabsze, a ja ma sie ruszyc to oby po 15 bo mam siostre na glowie i nie mam co z nia zrobic :-D

Milego dnia :-)

Witam
No to ja się dołączam do grona nie wyspanych nie śpię już od 3 a kładłam się po24 od przeszło tygodnia męczą mnie skurcze a wczoraj wieczorem i dziś w nocy to myślałam że zwariuję podbrzusze boli mnie jak w mega okresie :szok: wczoraj byłam na kontroli u ginka i powiedział że łożysko bardzo ładne, że starczyło by maleństwu jeszcze spokojnie na 3 tygodnie ale jak zrobił USG dopochwowe to powiedział że możliwe że na weekend urodzę bo szyjka skrucona i się rozchyla mały główką już tam czeka A prawdziwy termin mam na 20 czerwca czyli 3 dni szybciej nisz pokazuje suwaczek i obym urodziła jak najszybciej bo te skurcze mnie wykończą. Muszę sie pożalić tylko że wrazie czego to nie będę miała czym dziecka ze szpitala przywieźć bo zamówiliąmy 1,5 miesiąca temu wózek z fotelikiem mieliśmy czekać góra 3 tygodnie mąż był wczoraj go odebrać a oni mówią że wózka jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy dostaną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej,
dołączam do grona niewyspanych.Przynajmniej znalazłam rano czas na wyprawę do zielarni po liście malin. Właśnie się parzą. Do tego sposobem położnej wiesiołek w kapsułkach :tak:.
Misiek się stresuje. Wczoraj przyszedł z pracy i wołał do brzucha :"wyłaź", bo dowiedzieliśmy się iż naszym znajomym urodziła się córka kiedy kolega był akurat w delegacji...
Jutro idę do gina, to się okaże. Ostatnio mówił że nie mam co liczyć na termin, bo i skurcze i rozwarcie są. A ja ich nie czuję :no:.

reklama
witam :)

strasznie współczuje niewysypiającym się !!! ja śpie jak dziecko ... dziś spałam od 10 do 9:30 - nogdy nie spałam tak długo jak teraz pod koniec ciąży - przeważnie około 6-7 godzin a teraz po 12 !!!

za to wstałam z tak okreopnym bolem ud (!?) jakbym miała straszne zakwasy po wielogodzinnym treningu, ale oczywiście objawów porodu żadnych :no::no::no:

Do góry