reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! a raczej zlot czerwcówek :-D auuuu :-D

A Kami, urodziła już :tak::tak:

Łysa tylko z nazwy zarośnięta trawskiem i drzewami :-D se wymyślili łysogóry i tak zostało... :-D

Idę chyba spać, dziewczyny z czerwca 2008 usilnie chcą mi wykrakać poród :-D ale wątpię aby mnie spięło w nocy...

To ja pokraczę dal wszystkich 2 paków kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
reklama
A jak już jesteście tymi czarownicami to możecie zaczarować, żebyśmy z K. w końcu usnęli. :crazy:
Obejrzeliśmy film, zrobiłam 3 prania, umyłam podłogę z 5 razy (bo jeszcze piesunio chyba też z nerwów sraczki dostał) teraz czytam was na zmianę z książką, a K, gra w fifę na komputerze. Jak tak dalej pójdzie to się nie obudzimy o tej 5.00:-D:-D albo przywitamy synunia ziewając.

cześc dziewczynki.
Ja tez nie mogłam spać. Męczyłam się od 2 do 4. Słuchałam radia na komórce. A już o 6.30 mały był na nogach i zazyczył sobie sniadanka. Oczywiście podziubał troche i dość a mnie już nerwy biorą. Ile można chodzić w ciąży? Czuję się już jak słonica, one chyba 22 miesiące chodzą. Jestem 3 dzień po terminie. Pocieszam się że jeśli się nie zacznie to mam się zglosić 13 a to już bliziutko.
Na szczęscie pogoda zapowiada sie piękna. niebo lazurowe, słoneczko. Obym nie zapeszyła.

Dzień Dobry :-)
Ja nadal w dwupaku i myślę ze ten tydzień jeszcze spokojnie taki będzie :tak::tak:
Ja dziś wyjątkowo troszkę pospałam, wstawałam w sumie chyba dwa razy a potem hops, przytulałam do mojego "kaloryferka" i ...lulu.

Ale już się wyspałam a on bidulek odsypia :-D:-D:-D bo prawie go brzuchem wgniotłam w ścianę :-D:-D:-D

A wogóle to oddaje dziś autko na przegląd i mi smutno :-( bo to moje cudeńko wróci do mnie za dwa dni :-(

witam się po długiej nieobecności :) a to wszystko przez remont...:sorry: dziś zapowiada się śliczna pogoda trzeba zrobić troszkę prania:);-) uciekam jeść śniadanko...Życzę udanego dnia wszystkim mamusiom:tak:

Hej kobiałki :-)
U mnie nocka nawet cholercia moge powiedziec udana nikt mnie nie pobil w nocy wiec jest dobrze pobudki na siusiu i slodkie oczywiscie :-)
Zaraz sie musze ogranac i jade na to KTG.
goniap- ze mnie tez podobno zlosnica i wiedzma wiec moze juz ten typ tak ma w ciazy heheheh
:-D
Ewunia- jak pieknie zawyłas i pokrakalas wiedzmo nasza ciekawe czy cos z tego wyszlo :-) czy ktos sie rozpakowal?????
dee- to pozazdroscic pogody u mnie znowu zimno, szaro i deszczowo !!! I jak patrze na pogode to zmian nie widac :-(
kamusia - witaj :-) mwoisz remont :-) jak ja sie ciesze ze juz mam go za soba bo teraz to bym nerwowo nie wytrzymala jak sobie przypomnie ile mnie to zlosci kosztowalo :-D

Dobra teraz lece na sniadanko :-) I szykowac sie do szpitala odezwe sie jak wroce z KTG.

Milego dnia kochaniutkie :-)

reklama
minutka.... heheh dopiero teraz bo udało mi się doprosić :-) mój Przemek ma taki zapłon do tego wszystkiego że głowa boli :p:p:p jak narazie nie kosztuje mnie to dużo nerwów i oby tak do końca :)

Do góry