reklama
ewunia- ja jak sie przysssam to mnie mloda goni bo mowi ze to nie dla sloni
anavel- swietna fotka tez mam smieszne brzuszki ale wilkolaka nie :-)
adapterek- moze sie zaczyna ???
Moj A pojechal, a mi jest nie dobrze chyba dzis za bardzo eksperymentowalam z jedzeniem spagetti serowe, chipsy, kilo truskawek i pozniej pizza a teraz jak pojde haftowac to zebym tylko na zakretach wyrobila :-( narazie zapijam mietowka moze pomoze. I boli mnie kosc ogonowa .... ale dlaczego???
anavel- swietna fotka tez mam smieszne brzuszki ale wilkolaka nie :-)
adapterek- moze sie zaczyna ???
Moj A pojechal, a mi jest nie dobrze chyba dzis za bardzo eksperymentowalam z jedzeniem spagetti serowe, chipsy, kilo truskawek i pozniej pizza a teraz jak pojde haftowac to zebym tylko na zakretach wyrobila :-( narazie zapijam mietowka moze pomoze. I boli mnie kosc ogonowa .... ale dlaczego???
Oli.B
Fanka BB :)
Dziewczęta ja się żegnam narazie bo jutro o 7.00 muszę być w szpitalu. Spokojnej nocy Wam życzę, a Tym co chcą żeby już dziś wylądować na porodówce życzę spełnienia tego marzenia :-):-):-)
odezwę się jak tylko wrócę. Trzymajcie kciukasy za małego i za mnie
odezwę się jak tylko wrócę. Trzymajcie kciukasy za małego i za mnie
Anavel, jak potrzebujesz wilkołaka, to podeślę ci mojego wampira z drugiego pokoju, trochę upierdliwy, ale sztuczną 30-letnią protezą nic ci nie zrobi nie martw się u mnie też cisza na morzu...
Adapterku, witaj w klubie
Oli, trzymaj się ciężaróweczko
Minutka, może ci diable wcielony wreszcie ogonek rośnie a różki już masz
Adapterku, witaj w klubie
Oli, trzymaj się ciężaróweczko
Minutka, może ci diable wcielony wreszcie ogonek rośnie a różki już masz
Anavel
Mamuśka
Ewunia za takie wilkolaki to ja dziekuje, dlatego sie wyprowadzilam na swoje i choc drozej to wole wynajmowac mieszkanko i miec swiety spokoj.
A co do czekania to jutro wkrocze w 42 tydzien ciazy!
Oli.B powodzenia!
A co do czekania to jutro wkrocze w 42 tydzien ciazy!
Oli.B powodzenia!
Ostatnia edycja:
Anavel
Mamuśka
Ewunia wspolczuje serdecznie z tego powodu. Ja juz po trzydziestce jestem, jakbym nadal miala mieszkac z rodzicami to bym w depreche popadla...
reklama
Adapterku, Kamireszel podziałała z mężem i ruszyło, no to my też do akcji
Anavel, niestety, ja sobie na to nie mogę pozwolić i strasznie nad tym ubolewam :--(
Ale jak podziałać jak wkurzona jesteś..... aaaaaaaa
Dziewczynki uciekam się wyprostować, jutro się odezwę - buziale ))