reklama
Ewunia wspolczuje serdecznie z tego powodu. Ja juz po trzydziestce jestem, jakbym nadal miala mieszkac z rodzicami to bym w depreche popadla...
Z moimi rodzicami to pół biedy, ale teściową mam... szkoda gadać... nie będę się rozgadywać... strasznie jadowita i toksyczna osoba...
Taaa Minutko, będziemy wyć auuuuuu!!! dzidziu wyłaź hehehe choć u mnie księżyca nie widać, chyba znów się chmurzy, burza była znowu po południu...
No mozna powyc do zdjecia w necie
Moj A juz w Warszawie. I sie smieje ze dzis w nocy bede miala nudno bo mi krzywdy nie zrobi i nie obudzi z tysiac razy. Cholera tak mi dzis z glowki pociagnal ze myslalam ze mi czaszka peknie i z lokcia kilka razy i w ogole ze ehhh..... posiniaczona i obolala!!!
A wyc to ja bede z rozpaczy taka mam zgage po tych ochydnych chipsach !!!!!!!!!!!!!
Moj A juz w Warszawie. I sie smieje ze dzis w nocy bede miala nudno bo mi krzywdy nie zrobi i nie obudzi z tysiac razy. Cholera tak mi dzis z glowki pociagnal ze myslalam ze mi czaszka peknie i z lokcia kilka razy i w ogole ze ehhh..... posiniaczona i obolala!!!
A wyc to ja bede z rozpaczy taka mam zgage po tych ochydnych chipsach !!!!!!!!!!!!!
goniap2
Fanka BB :)
Hehe jak czarownice na łysej gorze...pełnia...jak nie pełnia to możejakies specyfiki...hmmm mi tam sie podoba!!!!
Ola- powodzenia, trzymamy kciuki!
Hahaha dobre!Miala byc pelnia i co?
U mnie tylko wilkolak sie pojawil. I to taki przeterminowany, juz z zebami i zarostem....
Dziewczęta ja się żegnam narazie bo jutro o 7.00 muszę być w szpitalu. Spokojnej nocy Wam życzę, a Tym co chcą żeby już dziś wylądować na porodówce życzę spełnienia tego marzenia :-):-):-)
odezwę się jak tylko wrócę. Trzymajcie kciukasy za małego i za mnie
Ola- powodzenia, trzymamy kciuki!
Ewunia ja gdzies to przeoczylam...Kamireszel juz urodzila?Adapterku, Kamireszel podziałała z mężem i ruszyło, no to my też do akcji
Anavel, niestety, ja sobie na to nie mogę pozwolić i strasznie nad tym ubolewam :--(
Ostatnia edycja:
Ewunia- kochana jak to do czego znajdz jakas fotke pelni i dawaj
goniap- zlot czarownic na forum robimy?? czy jak hehehehe
Dobra ja ide spac :-) Ewunia zobaczymy jak pelnia podziala na Ciebie hihih.... moze do rana juz nie bedzieszz 2w1
Spijcie dobrze :-)
goniap- zlot czarownic na forum robimy?? czy jak hehehehe
Dobra ja ide spac :-) Ewunia zobaczymy jak pelnia podziala na Ciebie hihih.... moze do rana juz nie bedzieszz 2w1
Spijcie dobrze :-)
Ostatnia edycja:
reklama
goniap2
Fanka BB :)
hehe pewnie Minutka...ja w trakcie ciazy opanowalam przemienianie sie w czarownice do perfekcji i to dzieki tym wspanialym hormonkom
ewcia- lysa nie lysa... hehe
ewcia- lysa nie lysa... hehe