reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

no właśnie oto chodzi że ona twierdzi bym sie niefatygowała i nic nieszykowała ( zna moje zdolności i sie boi bidulka:-D:-D) ale ja tak polskim obyczajem ;-) choć jakąś sałatke chciałam zaserwować , ciasto to kupie no i lody bo wkońcu dziecko będzie

reklama
Dzień dobry Grubaski :-)
U mnie też z tymi nocami nie najlepiej.Ale za to no sobie odsypiam. Dziś wstałam o 11.30 :szok:! Jak tak was czytam, to tak sobie myślę, że za parę dni, to będziecie się hurtowo wypakowywać ;-) Ja mam termin na 8 czerwca i tak na prawdę nic szczególnego nie czuję. Nawet te skurcze B-H mam bardzo rzadko. Brzuch mi się stawia raz na ruski rok. Owszem, bolą mnie pachwiny i czasem spojenie, jest mi ciężko jak diabli i czasami czuję takie leciutkie bóle miesiączkowe , ale bardzo rzadko. Poza tym cisza. A nie bardzo chciałabym przenosić :no: Choć nie powiem, im bliżej to mam większego stracha!
Wczoraj , ponieważ mój T miał wolne, był dzień porządkowy. Ale skończyło się na tym, że ja pościerałam tylko kurze, bo potem nie mogła się już ruszać i nie miałam siły na więcej, a moje kochanie posprzątało,poodkurzało, pomyło podłogi i jeszcze zrobił obiad. Kochany jest!:tak:
A tak w ogóle, to rozumiem, że Tau się obraziła ( na nas wszystkie???) i nie chce z nami gadać. Ale co jest z Kaliną i Tricolor? Czyżby solidarność jajników :-)? Szkoda :confused::confused::confused::confused::confused:
Miłego dnia!

Ansiu, witaj krajankę :-D a już myślałam, że ze Świętokrzyskiego jestem sama :-D

Kasiu, tą burzę miałaś złośliwą :-D a u mnie zamiast lać bo gorąco i duszno, to słońce wylazło... a niech to cholera taką pogodę :-D

Taki mam jakiś głupkowaty nastrój... siadłabym i płakała... jakąś chandrę złapałam, mała śpi a budzi się co 5 min z płaczem... póki co spi już dłuższą chwilkę... może ząbki jej idą i swędzą... bidula się męczy... ale i tak wyszło jej już 10 :-D więc większość ma na wierzchu :-D

A tak w ogóle, to rozumiem, że Tau się obraziła ( na nas wszystkie???) i nie chce z nami gadać. Ale co jest z Kaliną i Tricolor? Czyżby solidarność jajników :-)? Szkoda :confused::confused::confused::confused::confused:
Miłego dnia!

Ja nic o żadnym obrażaniu niewiem , chyba coś przeoczyłam:baffled:

Podejrzałam trochu lipcówki i wiecie że one też mają 1 rozpakowaną.

Ostatnia edycja:
ireczko tak to bywa jak sie kogoś prosi ale na alegro widziałam fajne łóżeczka i to z przesyłką za naprawde nieduże pieniążki . A ty kupiłaś już i czekasz na odbiór ?
Nie ,nasze łóżeczka pozyczyła ona swojej kuzynce i siostrze i teraz ma jedno odebrac.

ja czekam na meza, bo dzisiaj mamy łóżeczko skręcać i zobaczyć czy trzyma pion, hahah bo je wzięłam od siostry a troche dzieci juz w nim spalo :tak:
ja ciagle czekam ze dziewczny sie jednak odezwa, forum jest dla wszystkich!!

niby sa, ale kto to wie.powinni sie okresli czy maja i oddaja czy nie bo nie bede wydawac kasy jak jest.

no właśnie oto chodzi że ona twierdzi bym sie niefatygowała i nic nieszykowała ( zna moje zdolności i sie boi bidulka:-D:-D) ale ja tak polskim obyczajem ;-) choć jakąś sałatke chciałam zaserwować , ciasto to kupie no i lody bo wkońcu dziecko będzie
no to zrob salatke i bagietke do tego, ale nei przyprawiaj moze, tylko dopiero jak przyjada, zapytac sie czy solic, pieprzyc, postawisz przyjaciolke juz przed faktem dokonanym :)

reklama
Cześć dziewczynki.
Ale mi smaku narobiłyście tymi truskawkami, a ja niemogę ich jeść bo podobno uczulają :-( Jak bym wiedziała że tak wcześnie urodzę to bym się wszystkiego najadła na zapas :-D a teraz tego nie można i tamtego :-( Ech ale jakoś dam radę.

Do góry