reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
U nas leje od rana, masakra jak ja nie lubie takiej pogody.....wrrrr
Ja nie wstaje w nocy wogóle na siku jak wiekszosc z was,Dziewczynki czy wy tez macie takie głupkowate sny?

to widze że pogode wszędzie mamy taką samą :baffled:
zazdroszcze tego niewstawania na siku , och nocki byłyby wtedy idealne:tak:
a sny , ja niemam żadnych no raz miałam ale wtedy to Carmi rzuciła na mnie urok bo śmiałam sie z jej snu i mi sie udzieliło:-p:-p:-p, no nielicze tych "zboczonych" bo na te to akurat nienażekam:-D:-D

Kami kubki są rewelacyjne , mamie napewno sie spodobają:tak::tak::tak:

A u mnie w bloku malują dziś na piętrach farbą olejną , masakra jak śmierdzi , mam okna i balkon pootwierane a i tak czuje az w łebku sie kręci , masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

halo, u nas tez leje, okna dalej nie umyte, bo już wczoraj padało w południe.ehhhh Za to zabrałam się za malowanie toalety;-) tak cichaczem, mąż wraca dzisiaj późno to rozrabiam:tak: Toaleta na szczęście malutka, taka dodatkowa pod schodami za wiele więc roboty nie ma, a będzie odświeżona, jedno malowanie mam za soba, teraz schnie i za 3 godzinki drugie

ja z rana wzięłam sie porządki,bo juz podłogi nie bylo widać :-D
wczorajszy dzien mnie jednak wykończył , ale mamy materacyk i kupilismy wozek w komisie za super cene w bdb stanie , i pomopowane skretne kola , ale sie ciesze :tak:

WITAM WAS.
U mnie pogoda ładna, ale jak dla mnie troche za duszno. Chodze po domu i jestem cała spocona. Wczoraj wysprzątałam całe mieszkanko. Ale namęczę się przy tym okropnie, że potem stękam z bolu pleców. Dziś od rana też się jakoś niezadobrze czuje, brzuch ciężki jak ch...ra. Ide dziś popołudniu go gina na wizyte.
"kamireszel"-kubeczki są b.ładne. Ja mieszkałam niedawno w Londynie to takie widziałam są naprawdę ładne.

Dzien dobry

Nas dzis po 9 kurier obudzil ;-) Tak sie fajnie spalo :-DDostalismy przesylke nianie z monitorem i pojemnik na pieluszki. Jestem w szoku dzialaja ekspresowo :tak::-D

Co do siusiania to ja tez dzis wstawalam czesciej niz zwykle bo az 3 razy a tak to raz tylko wstaje ;-)

Ide sie szykowac i zmykamy na jakis spacerek czy cos ;-)

Milego dzionka

witam :) napisałam długiego posta i mi go wcieło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzięki za kciuki - wszystko co zaplanowałam to zdałam :) zostały mi jeszcze 2 egzaminy - 1 (najtrudniejszy) w ten wekend a 1 - tydzień przed porodem !!! ale nie mogę go zdawać wcześniej bo trwa ok 7 godzin i angażuje ok 10 prowadzących więc nikt go dla mnie wcześniej nie zrobi... mam nadzieję że Olka pozwoli mi go zdać :)

I znowu jestem.
Nie dali mi dziś pospać- od rana telefon za telefonem, także wstałam już.
Kurcze dopiero dziś zdałam sobie sprawę z tego że za 3 tyg przylatuje do nas moja mamusia by pomóc przy Filipku:-D:-D:-D:-D:-Dale sie ciesze.
W lutym jak byliśmy na urlopiku w PL to rozmawialiśmy o tym, że ma przylecieć. Ten czas wydawał się tak odległy:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::szok::szok::szok::szok::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: a tu mamcia zaraz będzie.
Oto one :-)

Super kubeczki :)

kurcze ja też ostatnio zdałam sobie sprawę z upływającego czasu - za niecały miesiąc maleństwo będzie z nami !!! aż się wziełam za pranie ubranek - bo jak wiadomo może się urodzić już ok 2 tygodnie przed terminem ! może uda mi się również w tym tygodniu spakować torbę do szpitala :)

a jeśli chodzi o pogodę to u mnie szaro i pochurno i co jakiś czas coś popada przez chwilę - taka pogoda do spania

milego dnia

Witam,

U nas dzisiaj pochmurno ale strasznie duszno. Jestem cała mokra już dwa razy od rana brałam prysznic. W dodatku okien nie mogę pootwierać bo robią nam drogę i parking, więc masa kurzu, wysiadam powoli. Dzisiaj jadę na KTG zobaczyć czy z dzidzią wszystko ok, ale chyba tak bo jest strasznie aktywna :-) hmmm uwielbiam to uczucie i będzie mi brakować tego po porodzie :-) Malutka bardzo reaguje na mój dotyk i na dotyk mojego męża, a już wogóle zaczyna szaleć jak mój mąż się odzywa :-)

I ja sie witam z wami zaraz mykam do miasta. Ja nie moge narzekac bo wstaje tylko 1 raz w nocy do WC.
Ponawiam moje pytanko:
Mam pytanko do dziewczyn z Warszawy: obserwuje aukcje z wozkiem i jest problem bo odbior tylko osobicie w Warszawie na ursynowie, czy istniałaby mozliwosc (ze jak wylicytuje wozek) to przesłałabym ktores z was pieniadze (za wozek+na przesyłke) na konto zeby odebrałami wozek i przesłała mi kurierem.
no ja mieszkam pod warszawa i na ursynów mam kawał drogi....gdyby to było z drugiej strony to chetnie ...a tak niestety...moze porozmawiaj z tym co sprzedaje..ja zamawiałam tez na allegro i tez było napisane ze odbiór tylko osobisty a dogadałam sie z babka...wystarczyło ze wrzuciła w worek i zamówiła kuriera:tak:

reklama
Irka - bywam w weekendy na Ursynowie, bo tam mieszkają rodzice mojego kochanego, w razie jakby coś mogę Ci spróbować pomóc, tylko kiedy by to miało być, bo ja mam bardzo niedługo do potencjalnego terminu porodu.... i nie wiem jak to będzie wszystko wyglądało....jeśli w ten weekend to świetny termin...

Do góry